Novinky
Je hanebné, že na té ilustrační fotografii je zrovna Alfa 147! Tato značka je totiž na českých webech vláčena bahnem velmi často.... 😲 8-s :no:
Jako, že alfa nečudí a její diesel voní jako fialky? V tomto si automobilky nemají co vyčítat. Třeba bylo pro korektnost použito první auto v abecedě >😁
Mě by spíše zajímalo, proč je tu téměř půl roku starý článek z autofora. Copy Paste komplet. Včetně fotky.
Nejlepší jízda na webu 8-s
Nejlepší jízda na webu 8-s
Mě se z výfuku auta už po několikáté začal linout černý hustý dým, což mě dost znepokojilo. Na https😐/kralmotoru.cz/…eseloveho-motoru jsem se dočetl, že by za tímto problémem mohlo být nekvalitní palivo. Myslíte že na tom něco bude nebo to vypadá spíše na nějakou poruchu a měl bych skočit k automechanikovi? Díky
Další verzí je černý dým, to bývaj čipnuté sazomety a stará tdci od Forda. Z čipnutých sazometů jde nejastěji o O1 šáde, staré passaty, audiny a4 a a6 a bmw.
Nechápu, proč tomu poldové nesbíraj okamžitě TP nebo to neposílaj na STK, a po jjich absolovování okamžité osebrání emisí i stk.
voda neubejvala, olej neubejval, v servisu me rikali, ze to je normalni.
docela jsem se za to stydel, ale zadnej problem s tim autem nikdy nebyl ani na emisich...
Malej benzín v aktuálním počasí umí po nastartování na volnoběh kouřit i takhle, vodu to nežere, olej taky ne, takže neřeším.
[odkaz]
soukromnik v tomhle pripade muze prijit o licenci a konci, statni firma co ? rekne ze to bylo selhani jednotlivce a jede se dal. statni firmu stat nezlikviduje