Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Premiéra nového Audi A6 je za dveřmi. Na internet unikly jeho první snímky

47 komentářů

Machýrek
Nadhera. Ty zadni boky :yes: Kusadla mi prijdou vkusnejsi, nez u BMW. Jediny, co sem jeste u novych Audi uplne nezskous jsou ty ostry prolisy na kapote. Jinak za me :yes:
Dinar
Uvidíme jak bude vypadat v základu bez sport paketu, ale souhlas, takto z obrázků je to hodně dobré, rozhodně lepší než a4 nebo a8. :yes:
Emel
Kapota mi tady přijde víc v pohodě než třeba u A5, podle mě to bez záměrného nasvícení docela zapadne. Spíš mi přijde předesignovaný ten zadní nárazník, s dnes již běžnými umělými koncovkami...
Dinar
Uvidíme jaký bude standard, mě úplně nesedí ta velká maska, je to podobné jako s přerostlými ledvinkami u některých bmw, prostě o trochu víc, než bylo třeba. 😉
Emel
Asi jo, ten trend "více hran, větší maska, více agresivity" tu pokračuje... ale tady se mi z fotek zdá, že by to mohlo být docela ok.

Myslíš tohle? 😉
[odkaz]
Dinar
Tohle už je obludné, ale jinak’s na to kápnul, ono nejde ani tolik o velikost, jako o zdůraznění těch grilů extrémně tlustými a do prostoru trčicími rámečky. 😉
white label
Jo, hlavně do šířky zbytečně přerostlá maska..., jinak jsem zvědavý na verzi avant/allroad.
Tradičně vertikálně orientované lamely přední masky u allroadu by mohly opticky přední masku o něco zúžit. Horizontálně orientované lamely (viz galerie) mají logicky opačný efekt.
Machýrek
Na falesne koncovky vyfuku jsem si uz pomalu zvykl a zacinam na nich ocenovat pakticnost pri myti. Nemusim si davat bacha, abych do vyfuku nenalil vodu 😉
_Karel_
Taky mi zadní nárazník v nárazníku přijde trochu divný.
718
tie prelisy su celkom sportove.dynamicke..myslim ,ze ok... :yes:
3_diamanty
je to elegantne... a nepride mi to ani nejako nudne.. ved ten bananovy styl medveda je dnes uz daleko vacsi nuda... audi drti... tato A6 vyzera v podstate dokonalo ... aj ked mne osobne sa pacia viac mensie vozy.. A3 sedan je top kraska z portfolia audi... a nielen z audi... ono je to za mna najkrajsi sedan na trhu vobec ... :yes:
isazkycom
Nádhera, Audi to dělá sakra dobře. 😄
topten
a bude moct do mesta??
nebo ho budes muset odlozit na periferii a jit pesky ???
Machýrek
Chapu dneska mas druhy vanoce co? Jak jsem psal uz “vedle”, zatim zadny zakaz nepadnul, uvidime nakonec, jak to budou realizovat. Proto se klidne vsadim, ze nova A6 mit diesel bude 😉
topten
je jasny, ze aspon ze zacatku to bude i v chrochtu, ale co s autem, ktery budes muset nekde na pariferii odlozit a jit pak pesky ?
a ani v nemecku asestky nekupujou uplnu socky, kterejm by to nemelo vadit
Machýrek
To jsou spekulace. Uvidime, jak ty zakazy budou nastaveny.
twistedTSD
[odkaz] Nechci ti kazit radost, ale ano, A6 dyzl do města může.
Blue Sun
maska... jak bloncka po botoxu...
Dinar
Ty kly na nárazníku Peugeotu 508 z něj dělají hipstera s kérkou, to si nevybereš. 😉
Blue Sun
Já si pořád říkal, co mi na nich nesedí...
RiMa
a neprodava se to uz nahodou? Jeden ani nepozna, ze to je "nove auto" jak to delaji porad stejne... takze ano, Audi. A co...
Machýrek
Tak to si zajdi na ocni.
RiMa
[odkaz]

rikam ze to uz jezdi >😁 😄
Machýrek
Jasne, jsou si podobne, ze nekomu mohou jit tezko rozlisit. Ale kdo se orientuje, tak to preci musi poznat.
Treba moje zena rozlisuje auta na velky a maly, tak u ni by me to neprekvapilo.
Well-being
přes celý obličej, mohlo to být fešné auto ... 😉
Ted
která ze je to automobilka, jejíž auta vypadaji porad stejne???
klidne tri generace...
opravdu cim dal vetsi orisek odpovědět...
lordlord
dle náhledu to vypadalo na A8, ujednocený vzhled je nuda
James007cz
Líbí se mi, jak je vnímání designu subjektivní. Jsem asi stará konzerva, protože mě se nejvíce ze všech Audin líbí současná A6 v jakékoliv verzi. I po těch letech je to auto, na které se rád podívám a otočím.

Nová A8, A7 a teď i A6 mi prostě "nesedly" - hlavně zádí a dotykovým interiérem, kterého nejsem příznivce (ale nebude mi zbývat nic jiného, než si zvyknout). Avšak zatím jim nemůžu přijít na chuť, nemůžu si změnit nastavení klimatizace, rádia a dalších věcí po hmatu, jak jsem zvyklý, ale furt čumět do "ani se tolik neupatlávajícího" displeje!
spaleny6
Mám to stejně. Nová podoba designů je pro mne zklamáním.
cjoctavian
A je to NAOZAJ unik? >😁
white label
Samozřejmě, prostě informační inkontinence...
Uživatel_5340709
ne ne, inkontinence je když o tom nevíš 😄
white label
Kdybys o tom nevěděl, tak bys nenosil plínky/"intimky"... >😒] 😉

P.S. Že něčemu neumíš/nemůžeš zabránit neznamená, že o tom nevíš. 😄
Uživatel_5340709
Čéče pořád špatně. Tvé teorii rozumím, jenomže tady je základní otázka, jestli tomu vůbec někdo chtěl zabraňovat. >😁 a možná je to i úmyslné cvrkání do trenek. :-!
white label
Samozřejmě vím, jak si to myslel...
Otázka je, co se tím dá případně získat ve srovnání s ofiko prezentací na patřičné úrovni ...
Uživatel_5340709
Sice u Audi to až tak neplatí, ale u spousty automobilek je potřeba zákazníka trochu připravit, aby ho první setkání hned neporazilo. Takže mu raději nový design dávkuješ. 😄
white label
Vzhledem k již známé nové A8/A7 to zrovna u nové A6 není příliš potřeba.
coubes
Ale i to je umění.
Uživatel_5340709
No jo, dnes nás levnější značky zaplavují takovou změtí patvarů, že už bohužel ztrácíme soudnost. 😉
Uživatel_5340709
všímáte si jedné zásadní věci, že audi a mercedes jsou jediní, kteří svůj design nepřeplácavají změtí linek a hromadou bezvýznamných prolisů? Tahle A6, A8, nebo MB CLS zavání lehce návratem ke klasickým tvarům a za mě je to dobře. :yes:
Blue Sun
Mercedes? No nevím...
white label
Mercedes???
Uživatel_5340709
Dobrá, tak jen nové CLS.
Blue Sun
To je fakt, tam se linky a prolisy už stihly roztéct.
traveldrive
Prípadne utiecť...
Pekelná Micinka
Podle mého asi nejpovedenějí aplikace současného designového jazyku Audi na vůz "řady" A.
3_diamanty
tu neposobi tak rozplastene a prerastene ako vo vacsej A8.. a razom je to krajsie... A6 ako taka nikdy nevyzerala zle len jej vzdy cosi chybalo... ale uz predosla A6 v kombiku v "terennej" verzii vedela vyzerat dokonalo a smrncovo ... z nemeckej D3 dnes jednoznacne najkrajsi voz v danej triede ... este ked z toho spravia zvyseny kombik tak sa crta dalsie paradne kladivo na medvede a vrtule .. audi umi :yes: