Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářePremiéra nového Audi A6 je za dveřmi. Na internet unikly jeho první snímky
47 komentářů
topten
a bude moct do mesta??
nebo ho budes muset odlozit na periferii a jit pesky ???
nebo ho budes muset odlozit na periferii a jit pesky ???
Chapu dneska mas druhy vanoce co? Jak jsem psal uz “vedle”, zatim zadny zakaz nepadnul, uvidime nakonec, jak to budou realizovat. Proto se klidne vsadim, ze nova A6 mit diesel bude 😉
Blue Sun
maska... jak bloncka po botoxu...
RiMa
a neprodava se to uz nahodou? Jeden ani nepozna, ze to je "nove auto" jak to delaji porad stejne... takze ano, Audi. A co...
Well-being
přes celý obličej, mohlo to být fešné auto ... 😉
která ze je to automobilka, jejíž auta vypadaji porad stejne???
klidne tri generace...
opravdu cim dal vetsi orisek odpovědět...
klidne tri generace...
opravdu cim dal vetsi orisek odpovědět...
James007cz
Líbí se mi, jak je vnímání designu subjektivní. Jsem asi stará konzerva, protože mě se nejvíce ze všech Audin líbí současná A6 v jakékoliv verzi. I po těch letech je to auto, na které se rád podívám a otočím.
Nová A8, A7 a teď i A6 mi prostě "nesedly" - hlavně zádí a dotykovým interiérem, kterého nejsem příznivce (ale nebude mi zbývat nic jiného, než si zvyknout). Avšak zatím jim nemůžu přijít na chuť, nemůžu si změnit nastavení klimatizace, rádia a dalších věcí po hmatu, jak jsem zvyklý, ale furt čumět do "ani se tolik neupatlávajícího" displeje!
Nová A8, A7 a teď i A6 mi prostě "nesedly" - hlavně zádí a dotykovým interiérem, kterého nejsem příznivce (ale nebude mi zbývat nic jiného, než si zvyknout). Avšak zatím jim nemůžu přijít na chuť, nemůžu si změnit nastavení klimatizace, rádia a dalších věcí po hmatu, jak jsem zvyklý, ale furt čumět do "ani se tolik neupatlávajícího" displeje!
cjoctavian
A je to NAOZAJ unik? >😁
Samozřejmě, prostě informační inkontinence...
ne ne, inkontinence je když o tom nevíš 😄
Kdybys o tom nevěděl, tak bys nenosil plínky/"intimky"... >😒] 😉
P.S. Že něčemu neumíš/nemůžeš zabránit neznamená, že o tom nevíš. 😄
P.S. Že něčemu neumíš/nemůžeš zabránit neznamená, že o tom nevíš. 😄
Čéče pořád špatně. Tvé teorii rozumím, jenomže tady je základní otázka, jestli tomu vůbec někdo chtěl zabraňovat. >😁 a možná je to i úmyslné cvrkání do trenek. :-!
Samozřejmě vím, jak si to myslel...
Otázka je, co se tím dá případně získat ve srovnání s ofiko prezentací na patřičné úrovni ...
Otázka je, co se tím dá případně získat ve srovnání s ofiko prezentací na patřičné úrovni ...
coubes
Ale i to je umění.
No jo, dnes nás levnější značky zaplavují takovou změtí patvarů, že už bohužel ztrácíme soudnost. 😉
Uživatel_5340709
všímáte si jedné zásadní věci, že audi a mercedes jsou jediní, kteří svůj design nepřeplácavají změtí linek a hromadou bezvýznamných prolisů? Tahle A6, A8, nebo MB CLS zavání lehce návratem ke klasickým tvarům a za mě je to dobře. :yes:
Pekelná Micinka
Podle mého asi nejpovedenějí aplikace současného designového jazyku Audi na vůz "řady" A.
3_diamanty
tu neposobi tak rozplastene a prerastene ako vo vacsej A8.. a razom je to krajsie... A6 ako taka nikdy nevyzerala zle len jej vzdy cosi chybalo... ale uz predosla A6 v kombiku v "terennej" verzii vedela vyzerat dokonalo a smrncovo ... z nemeckej D3 dnes jednoznacne najkrajsi voz v danej triede ... este ked z toho spravia zvyseny kombik tak sa crta dalsie paradne kladivo na medvede a vrtule .. audi umi :yes:
Myslíš tohle? 😉
[odkaz]
Tradičně vertikálně orientované lamely přední masky u allroadu by mohly opticky přední masku o něco zúžit. Horizontálně orientované lamely (viz galerie) mají logicky opačný efekt.