Ekonomika
Do mesta je Twingo idealnim vozidlem. I pres to, ze prvni generace byla tak nejak veselejsi, myslim, ze i druha bude uspesna.
Interier je podle me vyresen vyborne. Vsechno dulezite je uprostred, ergonomicky tudiz na vyssi urovni nez pod (za) volantem. Osobne se mi bila barva nelibi na zadnem automobilu, zato cerna tomuto "prditku" slusi perfektne.
Interier je podle me vyresen vyborne. Vsechno dulezite je uprostred, ergonomicky tudiz na vyssi urovni nez pod (za) volantem. Osobne se mi bila barva nelibi na zadnem automobilu, zato cerna tomuto "prditku" slusi perfektne.
Boze, jak nekdo muze ridit auto s tak otresnym interierem? To snad ani neni mozne!
Pekny interier minivozitka😒br /> [odkaz]
a v nouzi😒br /> [odkaz]
Pekny interier minivozitka😒br /> [odkaz]
a v nouzi😒br /> [odkaz]
Zdar Ádo, zapoměl jsi ještě dodat, že se to určitě bude furt kazit, místo na cestě s tím bude člověk stát vedle cesty a v servisu si bude s každý tykat... >😁
Nic ve zlým, mně se ten interiér taky nelíbí, ale ten VW to je který model? Mně se totiž zdá, že všechny jejich modely mají ten interiér úplně stejný :no:
Nic ve zlým, mně se ten interiér taky nelíbí, ale ten VW to je který model? Mně se totiž zdá, že všechny jejich modely mají ten interiér úplně stejný :no:
Jinak bych tě musel označit za tupce, decko, a položit ti pár otázek alá prečo....