Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Světové auto roku 2018 bude vybíráno ze tří finalistů. Všechno to jsou SUV!

10 komentářů

Hammunasakra
Tak snad aspoň Velar 😉
3_diamanty
nezabudaj ze SUV vladnu 😉 ... takze nic prekvapujuce... a to stale este maju rezervy.... pockaj ked pride SUV od rollsa od lotusu.... a par dalsich velkych SUV od bmw kie jeepu a pod...

Velar ten by to mohol dat suhlas :yes:
Hammunasakra
Nezapomínám [odkaz] 😉

Ale stejně je to ostuda = že normální auta poráží z principu skoro ve všem horší SUV

Čest modelum jako Velar = když už SUV
Dixik2
Velar je skvělý.Jezdil jsem s ním minulý rok koncem července,výbava HSE s 300 koňovou naftou. :yes:
praděda7
Nemožu si pomoc, ale Velar mě profilu připadá, jakoby se snažil projet pod nízkým mostem a nevyšlo to..... 😉
gil54
...zní sice světově >😁 , ale stejně si myslím, že jakous, takous váhu a tradici má jedině COTY. 😐
Emel
U nás rozhodně.
traveldrive
:-!
praděda7
Přesně! Ještě že je těch anket dost na to, aby se na každého dostalo..... 😉
petr164
Každý psycholog vám bez mučení řekne, že kdo sedí výše, je vnímán tak, že má větší moc, což si i sám výše sedící zpravidla uvědomuje k potěše svého ega. Má to ale mnoho ale: Vysoké SUVy zákonitě hrnou před sebou vzduch více než sedany a kombíky, což znamená s růstem rychlosti e😜onenciální růst odporu i spotřeby. Dále, SUVy jsou opět zákonitě méně příčně stabilní oproti sedanům i stejšnům. Konečně ve stručnosti, celé to díky zpravidla větším kolům, AT a spoustě vachrlaté elektroniky vyjde z hlediska TCO výrazně dražší než u sedanů, rychlých/zvedacích zadků a kombíků. Takže já bych si nikdy SUV nekoupil, protože pilotuji rád a ctím zásady aktivní bezpečnosti...