Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
martinST
Hm, zajimalo by me, zda i tady Toyota dodrzi strategii 2 hybridnich verzi. Protoze mi neni jasne, ktery by byl ten druhy hybrid.. Nabizel by se novy 2.0 hybrid, ale ten ma 132kw, coz neni oproti soucasne 2.5 hybrid velky rozdil (145kw).. A pochybuju, ze pozijou 3.5l hybrid z lexusu RX. Jedine, ze by predstavili novy 2.5 hybrid na bazi 2.5l dynamic force motoru s vyssim vykonem nez 145kw plus pridali slabsi 132kw 2litr.. No, jsem zvedavy.
Naopak sou tam podle mě 2 jasný hybridní verze = 2 a 2,5 litr = oba s účinností 40 v hybridní verzi 41%
Ten 2,5 litr hybrid se už od loňska prodává [odkaz] a s 8st. automatem i samostatně [odkaz]
Ten 2,5 litr hybrid se už od loňska prodává [odkaz] a s 8st. automatem i samostatně [odkaz]
Takze nova generace 2.5l hybridu? Protoze ta stavajici (v soucasne RAVce) neni zalozena na dynamic force motoru, nebo se pletu?
Jo máš pravdu = tahle nová generace z řady Dynamic Force se od loňska prodává = v Americe i Asii
K nám asi dorazí jen jako hybrid = silnější benzín s 8 st. automatem = tomu by tu pšenka asi moc nekvetla 😄
K nám asi dorazí jen jako hybrid = silnější benzín s 8 st. automatem = tomu by tu pšenka asi moc nekvetla 😄
Hm, i tak.. 209ps vs 180ps u hybridnich verzi, neni az tak velky rozdil. No uvidime. Treba se slabsi bude delat pro 4x2 a silnejsi jen 4x4. A myslim ze pro puritany Toyota urcite prida jeden z dvojice novych DF motoru v nehybridni verzi.. Spis asi ten 2l, ikdyz 2.5 by se pro SUV hodil asi vice..
Určitě bude i samostatnej benzín = s 8st. automatem to asi nebude špatný = jen si nejsem jistej jestli to budou nabízet u nás
Myslel jsem v Cr. Ale podle me pokud bude, tak 2.0l s novym cvt.. Vlastne diesel nejspis nebude ani v Ravce, takze nejaky z tech benzinu tam bude urcite, pochybunu, ze by nasadili jen hybridy..
SUV bez dieslu v EU jako by nebylo... :no:
Navíc ta nynější tragedie RAV 4 má i malou světlou výšku..nejde snad už ani o SUV.
HONDA TO POCHOPILA a nová CR-V má zpět slušnou průchodnost terénem.
Jak to má v SUV segmentu vypadat ukazuje skvělý Nissan X-Trail nebo SUBARU FORESTER!
Navíc ta nynější tragedie RAV 4 má i malou světlou výšku..nejde snad už ani o SUV.
HONDA TO POCHOPILA a nová CR-V má zpět slušnou průchodnost terénem.
Jak to má v SUV segmentu vypadat ukazuje skvělý Nissan X-Trail nebo SUBARU FORESTER!
No aby ses nedivil.
Hybridy ziskavaji cim dal vic na vyznamu.
[odkaz]
Po umozneni zakazu dieselu chut k jeho porizeni jeste vice opadne.
Honda CR-V uz mit diesel v Evrope take nebude (asi uz jen pro Indii).
Myslim, ze by to mohlo byt tak, ze kdo bude chtit diesel, koupi si Evropana (BMW, Peugeot atd.) a kdo benzin, tak Japonce 😄
Jak uz jsem psal driv, kdyz SUV, tak hybrid :yes:
Hybridy ziskavaji cim dal vic na vyznamu.
[odkaz]
Po umozneni zakazu dieselu chut k jeho porizeni jeste vice opadne.
Honda CR-V uz mit diesel v Evrope take nebude (asi uz jen pro Indii).
Myslim, ze by to mohlo byt tak, ze kdo bude chtit diesel, koupi si Evropana (BMW, Peugeot atd.) a kdo benzin, tak Japonce 😄
Jak uz jsem psal driv, kdyz SUV, tak hybrid :yes:
Když SUV tak diesel !
Peugeot SUV nevyrábí..nemají 4*4..mají jen crossovery.
Nissan X-Trail i Subaru Forester jsou opravdu SUV co umí i v terénu.
Premie od Land Roveru , BMW , Audi , Mercedesu až po VW např.Touareg bude mít diesel vždy.
Crossovery na parádu do města bez 4*4 si jako hybrid umím představit..tam je to ok.
Jenže RAV-4 VŽDY býval SUV co jezdilo terénem bez problémů..a to už není pravda.
Škoda pro Toyotu!
Uvidíme co nový model.
Peugeot SUV nevyrábí..nemají 4*4..mají jen crossovery.
Nissan X-Trail i Subaru Forester jsou opravdu SUV co umí i v terénu.
Premie od Land Roveru , BMW , Audi , Mercedesu až po VW např.Touareg bude mít diesel vždy.
Crossovery na parádu do města bez 4*4 si jako hybrid umím představit..tam je to ok.
Jenže RAV-4 VŽDY býval SUV co jezdilo terénem bez problémů..a to už není pravda.
Škoda pro Toyotu!
Uvidíme co nový model.
Ty jsi dobrej. "Vzdy" je hodne odvazne tvrzeni. Koukni na Porsche 😉
Jinak pro me je crossover to samy co SUV, ale chapu, ze nekdo potrebuje do terenu a 4x4..
Jinak pro me je crossover to samy co SUV, ale chapu, ze nekdo potrebuje do terenu a 4x4..
praděda7
....čtyři generace, včetně pravidelných omlazovacích procedur. ..... Jo a nezapomeň na to, že každá generace byla vyžranější........... 😉
Hele pradědo co je to v tvym jazyce to vyžranější..? 😉
Nerozumíš jazyku mého kmene? Můžu tě dovzdělat, ale su kuwa drahý...příšerně drahý... 😉
A zřejmě nová generace motorů Dynamic Force Engine = novej dvoulitr i už chvíli prodávanej 2,5 209 koní tam pasujou jak ulitý
Technicky by měla bejt tahle generace o dost zajímavější
Je to asi jak to v této kategorii bývá u všech značek - RAV4 pokrývá nabídku těch co by kupovali spíše základ střední třídy (Avensis) nebo vrchol nižší střední (Auris).
Můj názor je, že Toyota je úspěšná díky své solidnosti, čímž maximálně boduje na trzích, kde se nehraje na vyladěné detaily, ale věci co spolehlivě fungují.
Uz dizajnovo je to "zenske SUV", klasicky mestsky crossover. Mama taxi. S nepresvedcivymi schopnostami mimo cesty.
Naviac je to auto drahe (od toho Aurisu je cenovo naozaj daleko).
A inak uz vobec nechapem, co s tym ma spolocne Impreza a preco by STI nemalo mat nastupcu.
[odkaz]