Novinky
když porovnáte za 1. pololetí 2007 kdy končila Fabia I, kolik jich bylo dodáno zákazníkům a 1. pololetí 2008, kdy plně jel prodej a výroba Fabia II, tak ten nárůst prodeje je dvojnásobnej, takže ještě někdo tu chce tvrdit, že se Fabia II neprodává???
507
😄 :yes:
Naqstup byl velmi pozvolny a jeji problem se jmenuje vizualita...Fabia je takova nejhezci holka z Osklivince. 😉
No este kym zacneme oslavovat skvele predaje FII, treba si uvedomit jedno: oproti vlanajsku Skodovka vstupila na dva velmi velke trhy: Rusko a Cina. Tomu vdaci skoda za taky narast predaja. V tradicnych krajinach, kde ma Skoda silne meno (napr. Anglicko) pomer predaja FI-2007/FII-2008 svedci o niecom inom. A sice ze zakaznici maju stale trosku problem stotoznit sa s podivnymi proporciami FabieII...
ale zabudol si podoknut ze 80% produkcie kupuju firmy ,ktore su do toho dotlacene korporatnou politikou pripadne koncernom "ak vies o com pisem", Ja som chcel tiez ine auto ale zakaznik vyzadoval auta VW koncernu 😲
Docela by mne zajímalo co budou říkat přiznivci např FIATU na to, že Octavii se prodá více než Brav.Holt asi dobrej oddíl. >😁
Ja ti to prezradim. Nic mne sa Bravo paci 😄 . Vyborne sa s nim jazdy a aspon som taky exluzivny lebo je ich stale malo (SK) neviem ako inde. Uz sa tesim na kombi "ak" budu peniaze tak urcite budem premyslat o kupe.
Fiat = niekolko rocna bezporuchova skusenost "staci chodit do spravneho servisu - urcite nie v BA"
Fiat = niekolko rocna bezporuchova skusenost "staci chodit do spravneho servisu - urcite nie v BA"
Trepeš tu všetko možné," bez ladu a skladu", mňa len zarazilo to, že Octavia Tour sa ešte v Európe!!! vôbec predáva. Nie v Čechách, nie v Trnave, či Žiline. A či viac "křápú" jazdí v Čechách, alebo na Slovensku, nie je témou tejto diskusie.Swifta, či nebodaj Oltcita naozaj nemám v portfóliu aut, do ktorých by som sa plánoval, čo i len niekedy posadiť.
P.S.: Mal si si radšej kúpiť Cee´d. >😁 >😁 >😁