Novinky
když porovnáte za 1. pololetí 2007 kdy končila Fabia I, kolik jich bylo dodáno zákazníkům a 1. pololetí 2008, kdy plně jel prodej a výroba Fabia II, tak ten nárůst prodeje je dvojnásobnej, takže ještě někdo tu chce tvrdit, že se Fabia II neprodává???
507
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Naqstup byl velmi pozvolny a jeji problem se jmenuje vizualita...Fabia je takova nejhezci holka z Osklivince. 😉
No este kym zacneme oslavovat skvele predaje FII, treba si uvedomit jedno: oproti vlanajsku Skodovka vstupila na dva velmi velke trhy: Rusko a Cina. Tomu vdaci skoda za taky narast predaja. V tradicnych krajinach, kde ma Skoda silne meno (napr. Anglicko) pomer predaja FI-2007/FII-2008 svedci o niecom inom. A sice ze zakaznici maju stale trosku problem stotoznit sa s podivnymi proporciami FabieII...
ale zabudol si podoknut ze 80% produkcie kupuju firmy ,ktore su do toho dotlacene korporatnou politikou pripadne koncernom "ak vies o com pisem", Ja som chcel tiez ine auto ale zakaznik vyzadoval auta VW koncernu 😲
Docela by mne zajímalo co budou říkat přiznivci např FIATU na to, že Octavii se prodá více než Brav.Holt asi dobrej oddíl. >😁
Ja ti to prezradim. Nic mne sa Bravo paci 😄 . Vyborne sa s nim jazdy a aspon som taky exluzivny lebo je ich stale malo (SK) neviem ako inde. Uz sa tesim na kombi "ak" budu peniaze tak urcite budem premyslat o kupe.
Fiat = niekolko rocna bezporuchova skusenost "staci chodit do spravneho servisu - urcite nie v BA"
Fiat = niekolko rocna bezporuchova skusenost "staci chodit do spravneho servisu - urcite nie v BA"
Trepeš tu všetko možné," bez ladu a skladu", mňa len zarazilo to, že Octavia Tour sa ešte v Európe!!! vôbec predáva. Nie v Čechách, nie v Trnave, či Žiline. A či viac "křápú" jazdí v Čechách, alebo na Slovensku, nie je témou tejto diskusie.Swifta, či nebodaj Oltcita naozaj nemám v portfóliu aut, do ktorých by som sa plánoval, čo i len niekedy posadiť.