Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Luxusní SUV Mercedes-Maybach GLS dorazí ještě letos. Na souboj vyzve Bentley Bentayga

6 komentářů

Anonym
vozu...prostě konkurence pro Bentley nebude.
Musel by to být čistej maybach.
To ale Daimler položil
A teď, když trh se superluxusní třídou jen kvete, snaží se vařit z vody.
I kdyby to auto bylo lepší, než B a RR, neuvařej to.
Připadá mi to podobný, jako Citrón a DS.
A tohle všechno píšu fakt nerad.
chytrak1
No, na třídě S to s maybachem funguje, sám jsem byl překvapen jak je uvnitř auta ten rozdíl vůči normálnímu esku zaznamenatelný.

Ale u GLS je jiný problém - to auto je nebetyčně zastaralý, a to jak vnějším a vnitřním designem, tak ergonomií uvnitř. Je na něm strašně moc vidět že vznikalo daleko před současnou érou tabletů a dvou displejů v autě. Jako maybach (= a současně konkurence RR) to bude vypadat maximálně směšně.

Už když člověk vidí fotku u toho článku GLS s amg paketem a pak si vzpomene na design range rovera, tak toto vypadá skutečně jako auto pro duchodce. A kdo by chtěl mít image duchodce za ty prachy, že.
Korendir
Já myslím, že to bylo modernizovaný/faceliftovaný v 2016, takže to není zase tak zastaralý. Ale taky si trochu myslím, že co se tyče prestiže, bude něco ztrácet na Bentaygu a Cullinana. Ale přesně, u S klásy a já vídám mnohem více S Maybachu, než Flying Spur, Mulsanneů, Ghostů. Tak uvidíme
Emel
A není to spíš otázka ceny? Kolik stojí Maybach ve srovnání s tím Flying Spurem?

Maybach s tím co předvádí není plnohodnotná značka, stejně jako není plnohodnotná značka Alpina. Je to jen takový dvorní ladič.
Anonym
Hm, beru.
Ale když byly vopravdu Maybachy těch pár let, byla to přímá konkurence.
I když střeva by byly MB.
prostě je to něco jinýho.
Alespoň pro mě pocitově.
To, že některá auta MB, BMW,Caddy atd mohou být z měřitelných hledisek a kvaiity často lepší, než RR (než ho koupili Němci) to je jasný. Ale ten pocit, že máš "jen" Mercedes (miluju ho, aby bylo jasno a vždycky tady za něj bojuju proti lexusí lůze) může bejt blbý. Jakože Mercedesů je plná * po bazarech za pár šupů a mercedes je každá druhá dodávka. Je to prostě jen o tý prestiži.
Korendir
Jasně, to jsem se právě pokusil naznačit, možná blbě formuloval. Nekupuju auto kvůli tomu, že poměr cena výkon je 100% a víc, ale jsou tu jiný věci. Já mám taky rád Mercedes a BMW, ale jsou prostě značky, který jsou pro mě víc, i když jsou dražší, ale třeba horší. Jen prodeje třeba ohledně S Maybachu jdou proti mé, ale i tvé teorie