Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Mototechna Classic: Pro veterány do AAA Auto!

31 komentářů

pirata.della.strada
...boužel si auta svůj osud nevybírají a někdy se holt stane, že skončí u takových sviňských podvodnických hajzů v AAA. Snad je tam alespoň o ně dobře postaráno a nevytáčejí je nějací "manažeři" za slovo vzatí a podobná verbeš...Ostatně, peněz na jejich údržbu by mohli mít dost z podvodů lidí a z toho co si kde nakradou. 😒 :no:
iudex
Ale AAA je vlastne super prozákaznícka firma. Zákazník si želá málo jazdené auto po dôchodcovi z Nemecka, ktorý na tom jazdil iba do Lidlu, hoc by to bol aj superšport, tak mu presne také auto ponúknu. Proste náš zákazník, náš pán. >😁 >😒]
Ozzman
Ze 4 Fiatů ! >😁 No, tak určtiě....... Teď bude mít každý supersport jen pouhých 120 tisíc km i s Cebií, voňafky po důchodci z Německa >😁
wakantanka
Otazka je skor ktory magor si kupi exotiku s najazdom 120 tisic a este k tomu z Acok?
iudex
Myslíš, že keď zákazníkovi predajú auto, ktoré bolo zvarené z dvoch rôznych áut, že je to len štatistika a preto, že sú najväčší na trhu? 😉
Ale vylezú na teba naozaj odvšadiaľ, naposledy keď som predával auto, do 10 sekúnd (!) po vložení inzerátu na inzertný web mi volal chlapík z Áčok.
Anonym
Odcházím dobrovolně a zlomený.
Na světě, kde pitchuskové z áček prodávaj veterány....nechci bejt.

[odkaz]
Ozzman
Oni ho neponúknu, oni ho vyrobí! >😒] A v tom tvrzení náš zákazník, náš pán, dostává třetí rozměr >😒]
comper
Pri nejakej fabke okej, ale kto si uz len pojde kupit Testarossu do acok? Clovek ktory kupuje veterana predsa nie je vypatlany.
Nicco
Myslim, ze 3A je na tom stejne jako Skodovka. Maji vetsinu trhu a tak logicky maji i vic nespokojenych zakazniku i kdyz dokonce procento nespokojenych muze byt nizsi, nez u mensi konkurence.
4bytelnýkola
tak to nemůžeš brát, když jsem kupoval první "normální" auto a byl jsem mladej a neměl jsem na nový, taky jsem tam vlezl, ne každej má v rodině někoho kdo mu vysvětlí jak to s bazarama obecně je..
Anonym
Nesouhlasím.
Půjde-li se podívat na Testarossu do áček, bezpodmínečně vypatlanej je.
Jako každej, kdo se tam půjde podívat na cokoliv.
.
gil54
No, jak tak na tu Testsarossu na obrázku č.18 koukám, tak se jim to teda moc nepovedlo. >😁 >😁 Dali do ní volant, tachometr a sedačky z Forda. 😉
Nicco
Myslim, ze to je preto, lebo si kupoval auto ostavene na konci placu - sekcia z nazvom Autodiskont a cena bola 100euro.
Kazdopadne nepoznam ich, ale verim, ze oni auta nezvaraju dokopy, teda u nich v tej dielni v bazare. Pocul som, ze bazary si takto objednavaju opravy v servisoch, kde kupia lacnu buracku a nechaju opravit za minimum penazi, ale ja som nepocul, ze by to bolo pre Acka.
Dalsia vec, vykupca (napr v malej pobocke 3A) je malamut a kupi take auto - stocene, zlepene. Co teraz s tym, hovoria si v cenrale. K nahrade by to splacal z platu 25 rokov. Na vrakovisko cista strata. Tak to predame v Diskonte s vyrazne nizsou cenou. Samozrejme, ze na auto nenapisu stoce, 2x zlepene, nekupovat.
alitero
Veterány by měly končit pouze u lidí, kteří jim rozumí a jsou jejich vášní!! Jinak končí jen jako cesta k penězům. Moc pěkné zkušenosti mám s [odkaz]
Kajakar
to se mi líbí, zajdu se tam podívat
PetrStary
Byl jsem se tam podívat před týdnem, mají tam moc pěkný a zachovalý kousky!
Mates35
Mě se to moc líbí,dobrý nápad . :yes: Já s áčkama jako autobazarem neměl nikdy problém, tak se mě moc nechce věřit těm veškerým komentářům, že by bylo tolik nespokojených zákazníků...mám od nich už tři ojetiny a jak jsem psal žádný problém.
4bytelnýkola
ale tak na nějaký 3-4letý auto od dealera se roční záruka získat dá, bazar jsou prostě jinej svět
pejcl.jiri
Už nabízejí 13 veteránů, nejvíc mě pobavila Felicia z roku 1998, s tím měli ještě 10 let počkat >😁 [odkaz]
_Karel_
Ano, mizerná. Úměrná i tomu, jakou péči češi věnují svým autům. Mám někde záruku koupě skvělé ojetiny? Snad relativně lepší může být ojetina od autorizovaných prodejců, kteří vzali na protiúčet auto, co k nim pravidelně jezdilo na servis. + známí a rodina, kde vím, co kupuju. Ale to je poměrně malý objem.
4bytelnýkola
takže mizerná..
speedfred
Ideš spáchať sepuku pred bránami 3A ?
Ozzman
To na fotkách z Áček i Oktávka z devětadevadesátýho >😁
_Karel_
Vypadá dost zachovale, na r.v.1967. 😉
Ozzman
Thunderbird byl zrovna ve slevě z vrakáče >😁 Tak je nechte ! >😁
gil54
😄 Prostě klasika.
_Karel_
Tak jo, tak teď vím, že nesouhlasíš.
Protože na výkupu sedí úplní pitomci, kteří klidně vykoupí olítanou plečku (bavíme se pořád o Testarosse), neboť ví, že ji pak prodají za 4 míče nějakýmu vesnickýmu pepíkovi jen na základě doporučení prodavače.

Nabídka aut v áčkách bude (co se týče kvality aut) podobná nabídce ojetin na zbytku trhu.
_Karel_
No tak se jim tam zamíchal Thunderbird, no! >😒]
4bytelnýkola
tak se to dělá 😄
_Karel_
A právě proto, že není vypatlaný, půjde se klidně podívat na tuhle Testarossu do áček. Auto s velmi malým nájezdem a s historií. Vzít ji nemusí, ale pokud ji shání a ani se nepodívá jen proto, že stojí v áčkách, pak by to byl skutečně vypatlanec.

P.S. tahle varianta vysokých zrcátek, to je děs.
Anonym
Myslíš si to blbě.
Něco o tom vím.
Ale já vždycky říkám, že jsou potřeba dva.
Ten, kdo prodává a pak to h0vad0, co tamvleze a koupí.
Takže OK.