Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

British International Motorshow 2008: Fotogalerie z výstaviště

19 komentářů

T613
Vážená redakce opravdu je nutné, aby jsme zde museli trpět jisté individuum, které neustále ostatní uráží?? Ale proč to tu píšu.. to je jako mluvit do větru ;-\
Navtech
Mě nevadíš, ale klidně vystřel! >😁
T613
Nekecej a podávej munici! >😒]
Pekelná Micinka
A já budu mít dalekohled, mávat a křičet "Ládung" "Foja"! >😒]
webpaja
...redakce si to uziva, sprostak sem, blbec tam. Kdyz nekdo extremne vybocuje z rady, davy cumilu z jinych stranek tahnou se na auto.cz a prohlizeji clanky, diskuze, zvysuji navstevnost a ctou reklamy 😉 . Zkus napsat nejake sproste slovo, dostanes pres prsty. Chovej se jako dementni hulvat a jsi vitan! :no:
T613
děkuji redakci, resp. adminovi za reakci. Je přesně taková jaká sem myslel, že bude - nevidím, neslyším! >😁
To bylo před pár měsíci keců o nutnosti kultivace diskuzí ;-\
ladlen
Mne to tak pripadá, že oni také indivídum potrebujú, ako v tej komédii "Blbec na večeru". A mám také tušenie, že si možno toho blbca aj sami vytvorili, veď koľkých už vytočil, urazil, tak mu to vrátili a diskusia išla.A som presvedčený aj o tom, že náš Matelko ani nie je Slovák, len sa na neho cez nejaký translator tu hrá.
507
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Stálo by za návštěvu...
Navtech
Jo, to je jeden z mála příspěvků, kdy máš pravdu >😁
Poky, jak s to myslel?
Připoměň mi jeden příspěvek u kterého bych snad neměl pravdu 😉
Navtech
Už tvůj nick a tvoje vyznání nemá pravdu >😁
Avantime je auto pro specifickou skupinu lidí. To není jako M5 Touring... >😁
Beast
krasny Opel :yes: na fotkach posobi velmi fotogenicky. K tomu skvele motory a technika. Ma vsetky predpoklady pre uspech, ale musi sa vymanit z tiena malo uspesnej Vectry C, navyse teraz je v strednej poriadne horuco...

skvela praca Opel,GM :yes:
DaewooMaster
Až na to, že tam žádný Opel není! 😉 Jinak ano, ten Vauxhall je docela pěkný. 😄 Zde máš kdyžtak seznam vystavovatelů😒br /> [odkaz]
robsi167
ty mudrc master
cervena aj strieborna ma na maske zanak opel "tak asi to bude holden alebo pontiac" nemyslis.........
DaewooMaster
Pro ty, co byli líní kliknout na ten odkaz, z něj cituji😒br /> "London is the first chance to see Insignia - the new flagship of the Vauxhall range." nějaký znáček na masce nic neznamená, v Anglii to prostě byl a bude Vauxhall. BTW např. Daewoo Racer měl taky na masce znak Pontiacu a nikdo se tady dodnes nehádal, že to není Daewoo, ale pravá amerika... 😉
major
Chválim Nice. Presavba 500-ky na elektriku by sa mohla vyplatiť. :yes:
Ja stebou souhlasim.

Fiat 500 rozhodne velke sance, jelikoz je vnitrek velmi pekny a kvalitni. Ja jsem sedel v tech elektrikach ve ctvrtek, a nejvic mne znechutilo to zpracovani plastu ve vsech rovinach. Ono je rozdil ty elektriky videt z peti metru nebo sedet v nich a videt to licovani plastu etc.

Ja si myslim, az velke automobilky vyjedou kazda s jednim elektromobilem jako cast povine nebidky, tak tyto male irmy dostanou na prak, tedy vetsina z nich. Ne, ze bych ji to pral, ale vidim to tak.