Novinky
DaewooMaster
0
Pro ty, co byli líní kliknout na ten odkaz, z něj cituji😒br />
"London is the first chance to see Insignia - the new flagship of the Vauxhall range." nějaký znáček na masce nic neznamená, v Anglii to prostě byl a bude Vauxhall. BTW např. Daewoo Racer měl taky na masce znak Pontiacu a nikdo se tady dodnes nehádal, že to není Daewoo, ale pravá amerika... 😉
Přejít do diskuze
Mne to tak pripadá, že oni také indivídum potrebujú, ako v tej komédii "Blbec na večeru". A mám také tušenie, že si možno toho blbca aj sami vytvorili, veď koľkých už vytočil, urazil, tak mu to vrátili a diskusia išla.A som presvedčený aj o tom, že náš Matelko ani nie je Slovák, len sa na neho cez nejaký translator tu hrá.
ty mudrc master
cervena aj strieborna ma na maske zanak opel "tak asi to bude holden alebo pontiac" nemyslis.........
cervena aj strieborna ma na maske zanak opel "tak asi to bude holden alebo pontiac" nemyslis.........
děkuji redakci, resp. adminovi za reakci. Je přesně taková jaká sem myslel, že bude - nevidím, neslyším! >😁
To bylo před pár měsíci keců o nutnosti kultivace diskuzí ;-\
To bylo před pár měsíci keců o nutnosti kultivace diskuzí ;-\
Až na to, že tam žádný Opel není! 😉 Jinak ano, ten Vauxhall je docela pěkný. 😄 Zde máš kdyžtak seznam vystavovatelů😒br />
[odkaz]
Ja stebou souhlasim.
Fiat 500 rozhodne velke sance, jelikoz je vnitrek velmi pekny a kvalitni. Ja jsem sedel v tech elektrikach ve ctvrtek, a nejvic mne znechutilo to zpracovani plastu ve vsech rovinach. Ono je rozdil ty elektriky videt z peti metru nebo sedet v nich a videt to licovani plastu etc.
Ja si myslim, az velke automobilky vyjedou kazda s jednim elektromobilem jako cast povine nebidky, tak tyto male irmy dostanou na prak, tedy vetsina z nich. Ne, ze bych ji to pral, ale vidim to tak.
Fiat 500 rozhodne velke sance, jelikoz je vnitrek velmi pekny a kvalitni. Ja jsem sedel v tech elektrikach ve ctvrtek, a nejvic mne znechutilo to zpracovani plastu ve vsech rovinach. Ono je rozdil ty elektriky videt z peti metru nebo sedet v nich a videt to licovani plastu etc.
Ja si myslim, az velke automobilky vyjedou kazda s jednim elektromobilem jako cast povine nebidky, tak tyto male irmy dostanou na prak, tedy vetsina z nich. Ne, ze bych ji to pral, ale vidim to tak.
...redakce si to uziva, sprostak sem, blbec tam. Kdyz nekdo extremne vybocuje z rady, davy cumilu z jinych stranek tahnou se na auto.cz a prohlizeji clanky, diskuze, zvysuji navstevnost a ctou reklamy 😉 . Zkus napsat nejake sproste slovo, dostanes pres prsty. Chovej se jako dementni hulvat a jsi vitan! :no:
krasny Opel :yes: na fotkach posobi velmi fotogenicky. K tomu skvele motory a technika. Ma vsetky predpoklady pre uspech, ale musi sa vymanit z tiena malo uspesnej Vectry C, navyse teraz je v strednej poriadne horuco...
skvela praca Opel,GM :yes:
skvela praca Opel,GM :yes: