Profi
Přihlásit pro přidání komentáře
Tomputer
Obzvlášť až bude takovej elektrickej bus pocukávat několik hodin ve 20 km koloně a poté, co bude moct vyrazit vpřed, zůstane stát, páč mu došla šťáva..a vznikne tam další kolona a 30 cestujících dostane slevu z jízdenky za to, že to pomůžou odtlačit k nejbližší zásuvce.
Jako jsem příznivcem elektra, CNG i různých hybridů, ale vadí mi nelogičnost jejich uplatňování..a zrovna na dálkové trasy ta ele podle mě smysl nedává..tak jako diesely v malých autech (ikdyž pro mě osobně diesely v jakýchkoliv autech 😉 )
Jako jsem příznivcem elektra, CNG i různých hybridů, ale vadí mi nelogičnost jejich uplatňování..a zrovna na dálkové trasy ta ele podle mě smysl nedává..tak jako diesely v malých autech (ikdyž pro mě osobně diesely v jakýchkoliv autech 😉 )
v kolone ale BEV maji spotrebu idelani, vetsinou nulovou a pri popojizdeni velice malou, odber tepelneho cerpadla je tak malej, ze nekolika set az MWh baterka to nijak zvlast nepociti a klimatizace v buse taky moc nebasti, navic elektrobusy flixbusu budou vybavene fotovoltaickou strechou prave kvuli klimatizaci 😉
tady ses fakt ntrefil, honem si bez nekam najit opravdove nevyhody BEV, at mas cim trollit a zaroven nejsi za hlupaka
tady ses fakt ntrefil, honem si bez nekam najit opravdove nevyhody BEV, at mas cim trollit a zaroven nejsi za hlupaka
pritom ve meste ma elektrobus mnohem vetsi efekt uspory, kdy bus MHD sporada klidanko i 70-80 litru paliva na 100kilometru, kdesto mezimestsky mivaj prumer do 35 litru na 100km, elektrobusy ve mestech (ty velke kloubove co jezdi treba v Cine) mivaj spotrebu do 100kWh/100km a dalkove pak take okolo 100kWh/100km (zatim testujou tusim jen Amici) pritom tyhle spolecnosti muzou mit elektrinu sakra levnou, predpokladam ze FlixBus si vyjedna normalne burzovni ceny elektriny (v CR by pak platil jen distribuci a pripadne rezervovany vykon na nabijeckach, spis by se jim ale vyplatila vlastni trafacka s nabijeckama pro ty busy (trafacka cca milion a nabijecky nevim, to budou nejaky spesl 200+kW), takze by meli 1MWh okolo 1200 korun)
Proč nejsou akuautobusy nechápu. V Ostravě a Havířově snad už nejsou ale nafťáky, jezdí na CNG.