Novinky
Studie na obrázku je jasně Octavia, jen její další karosářská verze. A dává to smysl, protože mezi Fabii a Octavii nevklíníte nic, co by trh akceptoval. Navíc pokud to nemá být další chudobka, bude to stejně drahé jako Octavia. Otázka pak bude stát tak, zda zákazník obětuje velký kufr kvůli - kvůli čemu vlastně? Na emoce je tu Seat, ostatní pobere Golf.
To by ale musela stáť na inej podvozkovej platforme.Toto dostane platformu z Pola/Ibizy. Čítal si ten článok vôbec?
S jedním malým detailem, obrázek je dílo vycucané z prstu nějakého grafika (Andrew Avarvarii) a nemá s realitou vůbec nic společného. Je zbytečné se k němu vyjadřovat a komentovat ho. Slepenec několika aut s naaplikovanými škodováckými markanty. Obrázek je spíše ilustrativní.
Bylo načase. Rapid dlouho tržil na hlouposti naivního českého človíčka zákazníka. Auto to bylo ošklivé, nepomohla ani verze Spaceback - malá kola, vnější rozměry dnešní moderny Fabie. Z technického zastaralého jeho stavu nešlo přiobjednat ani adaptivní tempomat, pak nepomohla ani inovace možnosti začlenit automatické sklápění dálkových světel. Hnus, který byl citlivý na boční vítr. Tak se opravdu nechám překvapit, co příjde. Mělo by to být konečně mezi úrovní Octavie a Fabie, tak snad se to podaří.
Exterier Rapidu Spaceback nevypadá až tak špatně, ale ta velikost kol z Fabie to dost zabíjí, kdyby měl obvod kol z Octavie, vypadal by mnohem líp.
Ale no tak, tohle (pravidelné) degradování volby tisíců zákazníků na hloupost a naivitu...Adaptivní tempomat je to poslední, co brzdilo prodeje.
Svezte se s adaptivním tempomatem a do kolon se budete přímo těšit 😄
Nevyhnutnosť v nižšej triede to zatiaľ nie je. Priemerný zákazník rapidu (a vôbec dôvod existencie celej modelovej rady) chcel oktáviu, no nemohol si ju dovoliť a za fábiu by sa hanbil.
Adaptívny tempomat je v tejto cenovej kategórii okrajová záležitosť. Ale musím uznať, že rapidka v nadupanej výbave pôsobí ako solídne auto aj dnes. Myslím, že väčšina ľudí, ktorí na ňu kydajú, majú v hlave zafixovanú verziu holobyt edition z počiatku výroby.
Adaptívny tempomat je v tejto cenovej kategórii okrajová záležitosť. Ale musím uznať, že rapidka v nadupanej výbave pôsobí ako solídne auto aj dnes. Myslím, že väčšina ľudí, ktorí na ňu kydajú, majú v hlave zafixovanú verziu holobyt edition z počiatku výroby.
Snad ho Škoda nezabije nějakými nesmyslnými mlhovkami nahoře a divnými světly ala Kodiaq.. 😉
Název je jedno..měl by ale být normální a ne anglický..!
Rapid mi osobně vůbec nevadil..to auto nemůže za to , že ho ošidili.
Tohle by mohl být český menší Golf..
Název je jedno..měl by ale být normální a ne anglický..!
Rapid mi osobně vůbec nevadil..to auto nemůže za to , že ho ošidili.
Tohle by mohl být český menší Golf..
Až na to, že je přehozené levé světlo s pravým. Kabaň se ve škodovce vyšťavil a kreslil na auto už jen obálky.
u nás by teraz letelo škoda mafia >😁
Tak to spíš Fiat Mafia...a mohli by ho vyrábět třeba v Prešově... 😉
Na východe? Tam predsa nič nie je. 😉
Proto tam zbývá tolik místa pro mafie a dotácie... >😒]
No jeden náš nemenovaný diskusný kolega tam rieši veľkú investíciu, tak sa ho opýtam, kedy bol naposledy v Kalábrii. >😒]
Nevím, ale slyšel jsem, že pokud tam nemáš Júlii se čtyřlístkem v manuálu, tak se s tebou žádný kmotr ani bavit nebude... >😁 😉
u nás ti stačí aj fúrik (kolečko), ale musí byť plné kešu.
no to je predsa jasná vec,ja už predávam aj dom a pôjdem ďalej na východ. Vraj sa tam uvoľní vilka po nejakom talianovi AV 😄
starych jmen mi uz docela zacina lezt krkem (favorit zni vylozene bajecne 😁). Na druhou stranu asi porad lepsi nez karoQ 😲
Mohlo by se to jmenovat nejak normalne nedementne... treba spaceback.
Mohlo by se to jmenovat nejak normalne nedementne... treba spaceback.
Rapid to už nebudet.Bude to Škoda Spacebak.
To je škoda (s malým š), protože já bych preferoval název FAVORIT.
Kde bol problém s Rapidom? Dobre sa to vyslovovalo, žiadne zmätky pri cudzích jazykoch, má to dynamiku a tiež to už bolo trochu zabehnuté meno. Spaceback samotný znie tak genericky, ako označenie druhu karosérie.
Když přišli s Rapidem liftback, Škoda říkala, že je to nástupce Octavie II Tour. Teď zas, že prý moc konkuruje Octavii III? >😁
Jinak nic moc prodejům Rapidu (mimo nekritického Česka samozřejmě) se nelze vůbec divit - Rapid je technicky jednoznačně ošizené auto, ovšem jeho ceny tomu vůbec neodpovídají. Já osobně bych v jeho cenové relaci určitě dal přednost Fiatu Tipo. Alespoň, že v průběhu let u Rapidu trochu vylepšili jeho interiér (to původní provedení bylo fakt otřesné) a přeladili původně "kamenný podvozek". Maličká kolečka a naprosto nedostatečnou šířku ovšem žádná modernizace pochopitelně vyřešit nemůže.
Tak doufejme, že nástupce Rapidu bude technicky mnohem lepší. A mám skvělý typ na odlišení od Golfu - dejte do něj pořádnou mechanickou P brzdu!!! :-!
Jinak nic moc prodejům Rapidu (mimo nekritického Česka samozřejmě) se nelze vůbec divit - Rapid je technicky jednoznačně ošizené auto, ovšem jeho ceny tomu vůbec neodpovídají. Já osobně bych v jeho cenové relaci určitě dal přednost Fiatu Tipo. Alespoň, že v průběhu let u Rapidu trochu vylepšili jeho interiér (to původní provedení bylo fakt otřesné) a přeladili původně "kamenný podvozek". Maličká kolečka a naprosto nedostatečnou šířku ovšem žádná modernizace pochopitelně vyřešit nemůže.
Tak doufejme, že nástupce Rapidu bude technicky mnohem lepší. A mám skvělý typ na odlišení od Golfu - dejte do něj pořádnou mechanickou P brzdu!!! :-!
El.parkovačka bude v OIV.Ve Spacebaku ne.
Proč zvláštní? Oba modely v podstatě navazují na stejné auto. Jinak Rapid má slušné prodeje v ČR především proto, že i ceny jsou dnes na dobré úrovni. A podprůměrná šířka mi vadí podstatně méně, než podprůměrná podélná prostornost.
Nech odseknú Octavii kufor, a medzera medzi ňou a Fabiou zmizne. Proste by pribudla o niečo lacnejšia Octavia hatchback, ktorá by bola od Golfa odlíšená asi tak ako Octavia Combi od Golfu Variant. A meno Rapid ušetria pre nejaké elegantné, jemne športovo ladené kupátko, ktoré chýba ako soľ. Pokojne aj z dielov Octavie.
Octavia je dnes drahá, minimálně u nás by tím utrpěly soukromé prodeje.
Komu chybí sportovní kupé od Škodovky s technikou Octavie (tj. předokolka atd.)?
Pokud by opravdu nový ,,Rapid" byl postaven na prodloužené platformě nového Pola MQB A0, byl by tím vyřešen hlavní problém současného Rapidu a tou je šířka vozu. Jak je v článku psáno, byl Rapid postaven v době ekonomické krize a tím také pravděpodobně utrpěla kvalita jeho interiéru. Prostě se šetřilo kde se dalo. Myslím že u nového se již tak nestane, ale jeho cena se posune v základu tak na částku okolo 350 tisíc. Jen jsem zvědav jak se Škodovky vypořádá s velikostí zavazadlového prostoru aby byl spokojen i český chalupář 😃) Nemyslím že dorazí úplně klasický hatchback!
Vzhledem k tomu, ze u Fabie konci kombik, divil bych se, kdyby novy Rapid nesdilel alespon cast techniky, aby kombik nahradil. Cekal bych znacnou podobnost po B sloupek, pak natazeny rozvor a vetsi kufr, ale ne tak velky jako kombik, jak to ma spaceback ted. Samozrejme s vyssi cenovkou. Skodovka tim vyresi konkurenci Spacebacku a Fabie kombi, ale sdilenim komponentu z Fabie by to vyslo levneji, nez 2 uplne odlisne modely.
Pokud už se neobjeví budoucí Fabia ve verzi Combi, bylo by navýsost logické, kdyby tuto praktickou variantu Škodovka nabídla u nového Rapidu. Mělo by to i další výhodu - základní hatchback by nemusel mít "přifouknutý" zadek. Napadlo vůbec toto řešení někoho ve Škodovce? Od budoucí zvětšené Octavie Combi by přece Spaceback Combi měl dostatečný velikostní i cenový odstup a obě verze by se mohly vyrábět na stejné lince (jako teď Rapid liftback a Spaceback) ! 😲
Prodloužený rozvor může znamenat hodně pro plavnou jízdu a neodskakující zadní nápravu. Jenže majitélé, kteří vozí v kufru ingoty, brzy o vzdálenější zadní nápravu přijdou, pokud nebude dostatečně robustní. Dnešním liftbackem jsem jel a rozhodně to není k zahození, zvláště za ty peníze, spousta firem s ním ušetřila na TCO nákladech. Takže když novince příliš nenaroste cenovka (něco za vyšší kvalitu a více materiálu se musí logicky přidat), bude to asi hodně slibné. Design konceptu je takové výraznější a zajímavější Audi, Jožo Kabaň se řadí ke konzervativním designerům a tohle mu jde na konceptu moc k duhu. Takový Rapid by se mi nejen líbil, ale i by jistě dobře sloužil.
Ale bude mít škrabku a síť v kufru...
Podle mne je nejsilnější zbraní Golfu jeho jméno. Ořezání vrcholu nabídky by nebylo moc účinné. Musíš udeřit tam, kde je to cítit. Jako třeba v provedení interiéru. A pokud bude výrazně levnější, ani to nemusí stačit. Ale jak říkám, nejsilnější zbraní Golfu je jeho jméno. Klidně by mu mohli dát slušný interiér a drahou výbavu, kterou si stejně skoro nikdo nekoupí, aby promo obrázky vypadaly, a lidé by nezačali Golf houfně opouštět a přecházet na Rapid. Pokud by se toho však báli a chtěli ho zmrzačit, nějaké ořezání okrajových prvků výbavy podle mne stačit nebude. Golf má lepší jméno tak jako tak. Jen tím potvrdíš status Rapidu. Ale praktický dopad by podle mne byl mizivý.
A právě ty nižší verze budou tvořit gró prodejů.
Po pravdě vůbec netuším, jaký byl podíl lift vs. SB, ať už v EU, nebo na různých trzích.
Rovnako nevidím problém ani vo vzťahu k Fabii IV, tá bude proste ako Polo, ak aj narastie na tie jeho rozmery (cca. 4 metre na dĺžku), Rapid môže mať triedne štandardných 4,30 - 4,40 metra a teda rozdiel tam bude zjavný. K tomu natiahnutý rázvor, hodnotnejšie materiály a výkonnejšie motory plus cenový rozdiel a opäť tu priama kanibalizácia nebude.
No a napokon Golf, ktorý bude zvonka rozmerovo najbližší, ale opäť to tým skončí, pretože Golf má plnohodnotnú platformu MQB, kdežto Rapid bude mať MQB A0 pre malé autá, len o niečo natiahnutejšiu, teda z toho vyplývajúce obmedzenia (žiaden multilink, štvorkolky atp.). A ak aj bude Rapid mateirálovo hodnotnejší, ako doteraz, furt nedostane silnejšie motory, najmodernejšiu techniku a výbavu, takže stále bude popri Golfe obmedzenejší a chudobnejší príbuzný. Skrátka predstavujem si to ako Leon bez verzií Cupra a ST.