Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Česká firma tvoří krásná retro šlapací autíčka. Jestli si troufnete, sestavte si jej sami

16 komentářů

Anonym
Můj šlapací Moskvič ze SSSR na konci sedmdesátek svítil a myslím i troubil.
>:D :-!
To díky němu jsem už v 10 ti uměl couvat jako Bůh a tak dále.
Zdá se to divný, ale věřím tomu.
A dnes, kdy si každý, koho svezu, myslí, že mé ruce ovládá duch Ayrtona Senny...netuší, že to všechno je díky tomu zelenému šlapacímu Moskvičovi!!!
>:D >:D >:D
traveldrive
A tiež stál polovicu otcovho platu?
Fána
Kamaráde kde to žiješ? Půlku platu? Hodně lidí by si nemohlo dneska dovolit koupit ze svého platu ani tuto stavebnici! Koupili jsme vnukovi el. autíčko které je k nerozeznání od originálu. Svítí mu světla, blinkry, brzdová světla a i klakson má. Po zapnutí klíčku normálně z reproduktoru nastartuje motor. Má plnohodnotné rádio. Samozřejmě otevírací dveře. A toto všechno se dá ovládat dálkově, takže jedoucího vnuka v případě nebezpečí možno na dálku ihned zastavit. A tohle stálo 8000 kč! Takže toto vaše retro by bylo drahý i za 3000kč. Za okopírovanou 50 let starou hračku, to je biznis.
RADEK1
Tak to jsme na tom stejně. :-) A ano když tam byla baterie tak i troubil. Životní pouť toho mého jsem ukončil, když jsem ho vytahnul na poměrně velký kopec a rozjel se s ním dolů.
Samo, že bez slapatek... :-) To byl crasch test... >:-[]
euro89
Auticko vypada docela hezky, ale par vyhrad by se naslo. Za 1. kola vypadaji jak od kocarku a za 2. to vypada, ze svetla nesviti... jak uz zde bylo napsano, i ja si pamatuji, ze muj slapaci Moskvic mel svetla a vepredu i blinkry funkcni na 4,5V baterii. Na volantu byl maly klakson a kola mela plechove poklice, takze vypada opravdu jako od auta.
Pokud by tohle vsechno mely i ty dnesni vyrobky, nemel bych vyhrad. :yes:
V dnesni dobe by navic nemel byt problem vyrobit takove slapaci auticko s par prevody, podobne jako klasicka prehazovacka na kole. Kdo zazil Moskvice, tak vi, ze to byla zabava jen na rovince, ale do kopce ho clovek musel tlacit.
traveldrive
To nebola chyba Moskviča, to si nezvládal Ty... >:-[]
Arese
Nikoliv, stačilo menší stoupání a tento ruský stroj opravdu nešlo z místa řidiče rozpohybovat - nejen kvůli převodům, ale i kvůli šlapadlům s nikoliv kruhovou, ale téměř rovnou drahou šlapání... :-O
Blue Sun
Jo... jezdilo se na tom podobně jak na lehokole. Kdybych v té době uměl to, co jsem se na něm později naučil, tj. zapřít pořádně do sedadla a makat, tak bych s Moskvičem dával i ty kopce.
eLzyx
tak to osvětlení zvládne udělat šikovný tatínek doma "na koleni".
A ty převody ... imho je to takto schválně, aby to nejezdilo moc rychle, nebyla tam volnoběžka a nemusely tam být brzdy.
berka
Vynikající nápad, cena by mohla být trochu nižší a pár výhrad k technickému zpracování bych také měl. Ale jinak až na ta kola není moc co vytknout.
Arese
Šlapací dětská autíčka v designu krásných historických škodovek (Felicia, MBX, bude i 110R a Rapid?) je vynikající nápad. Jen ať výrobce proboha co nejdříve udělá něco s těmi hroznými kolečky, fakt ten výsledný design hodně sráží na úroveň nějakého dětského kočárku... Je přece stará známá pravdu, že "kola dělají auto" a u hračky za takto vysokou cenu by jejich odpovídající design (i šířka) měl být samozřejmostí...8-s
traveldrive
Dizajn je jedna vec, praktický dopad druhá. Mohli by tam hodiť široké plasťáky s tenkou gumenou obrúčkou uprostred, ale to by vyzeralo ešte divnejšie ako na tých elektrických bazmekoch, čo sa predávajú. Tenučké kolesá sú preto, aby to malo minimálny odpor a tie decká to utiahli. Ten starý Moskvič nemal oveľa lepšie. Ale vzhľadom na cenu hračky musím súhlasiť, áno, táto časť je riadne odfláknutá.
bystron
Můj kluk (4 roky) má Wrangler na elektriku, ale toto taky dobrý :yes:
Blue Sun
Na elektriku... pak děcka nemají být líná.
Riceeater
A tlustá... dnes je to všude samý hrošík a hrošice.

A patnáctkám přetékají špeky přes kalhoty... netřeba si představovat jak bude valná většina z nich vypadat ve dvaceti.
Lio
Vyzera to dobre ale ta cena je ale hodne prestrelena. 700 eur(520 za skladacku) za slapacie auto je sialenstvo. Za to kupim detom 4 horske bicykle.... alebo 3 elektricke auta s funkcnymi svetlami, trubkou atd...