Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Česká firma tvoří krásná retro šlapací autíčka. Jestli si troufnete, sestavte si jej sami

Stanislav Kolman
Diskuze (16)
Chcete-li své ratolesti pořídit roztomilé šlapací autíčko, nemusíte nutně vybírat zboží ze zahraničí. Nabízí je totiž i jedna zlínská firma.

Společnost Czech Pedal Car se zabývá přesně tím, co má v názvu, tedy prodejem modelů a stavebnic šlapacích autíček. Flotila je přitom inspirována retro automobily a přiložené fotografie a videa dokazují, že jde o skutečně podařené kousky.

„Ve světě jsou kvalitní šlapací autíčka ceněny stejně jako historická vozidla a stávají se tak sběratelskou záležitostí. Vzhledem k rozšiřujícím se řadám sběratelů jsme se rozhodli nabídnout výrobu kvalitních retro autíček a retro stavebnic na zakázku,“ popisuje společnost, proč se pro realizaci takového projektu rozhodla.

Vozítka vznikají ručně, každému autu se prý dostane individuálního přístupu. Jak je zmíněno výše, autíčko můžete koupit již hotové, případně coby stavebnici a jeho realizaci finišovat společně se svou ratolestí doma. Bojíte se, jestli to zvládnete? V tom případě se podívejte na přiložené video, které proces stavby podrobně ukazuje.

Video se připravuje ...

Auto je dotaženo do nejmenšího detailu, nechybí mu výrobní číslo, typ, rok a měsíc výroby či kontakt na firmu, která jej zhotovila. Každý vůz obdržíte včetně technického průkazu, jenž obsahuje i kolonky pro jméno, bydliště, věk a fotografii novopečeného majitele.

A cena? Model šlapacího autíčka pořídíte za 18.400 Kč, případně 13.500 Kč v podobě stavebnice. O něco více musíte investovat, pokud se rozhodnete kupříkladu pro vlastní SPZ, balení v dřevěné bedně či reklamní polep. Podrobnější informace jsou zákazníkům k dispozici v ceníku na stránkách společnosti.

Stanislav Kolman
Diskuze (16)
31. 3. 2018 07:11
Re: šlapací Moskvič žije
A tlustá... dnes je to všude samý hrošík a hrošice.

A patnáctkám přetékají špeky přes kalhoty... netřeba si představovat jak bude valná většina z nich vypadat ve dvaceti.
28. 3. 2018 07:45
Re: Super nápad, ale ty kola změnit!
Dizajn je jedna vec, praktický dopad druhá. Mohli by tam hodiť široké plasťáky s tenkou gumenou obrúčkou uprostred, ale to by vyzeralo ešte divnejšie ako na tých elektrických bazmekoch, čo sa predávajú. Tenučké kolesá sú preto, aby to malo minimálny odpor a tie decká to utiahli. Ten starý Moskvič nemal oveľa lepšie. Ale vzhľadom na cenu hračky musím súhlasiť, áno, táto časť je riadne odfláknutá.
27. 3. 2018 18:33
Sialena cena.....
Vyzera to dobre ale ta cena je ale hodne prestrelena. 700 eur(520 za skladacku) za slapacie auto je sialenstvo. Za to kupim detom 4 horske bicykle.... alebo 3 elektricke auta s funkcnymi svetlami, trubkou atd...
Avatar - Blue Sun
26. 3. 2018 07:17
Re: Slapaci auto
Jo... jezdilo se na tom podobně jak na lehokole. Kdybych v té době uměl to, co jsem se na něm později naučil, tj. zapřít pořádně do sedadla a makat, tak bych s Moskvičem dával i ty kopce.
Avatar - Blue Sun
26. 3. 2018 07:16
Re: šlapací Moskvič žije
Na elektriku... pak děcka nemají být líná.