Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: TEST Návštěva lepší společnosti: Ve vodě i na okruhu jsme vyzkoušeli omlazené Range Rovery

Modely Range Rover se závěrem loňského roku dočkaly rozsáhlého faceliftu. Přímo ve Velké Británii jsme se svezli zcela novým plug-in hybridem a ostrým Range Roverem Sport SVR.
Zpět na článek
3. 4. 2018 09:01
3. 4. 2018 10:35
3. 4. 2018 08:25
Do země chuďasů asi nepatří
Tato kategorie vozů v naší zemi baťůžkářů nikoho moc nezajímá, když prázdné kapsy i pro život máme a zmůže se jen malé procento lidí na nový vůz v podobě Citiga či Fabie. Pište raději o tom, co si může běžný Čech dovolit. Třeba o skvělých Hyundaiích a jejich malých sousedech z Boleslavi.
Rozbalit vlákno
5
Avatar - 3_diamanty
3. 4. 2018 09:04
Re: Do země chuďasů asi nepatří
ja som az prekvapeny ako casto u nas RR vidim.. aj sport aj evoque.. aj ten velky RR ... vlastne skoro vsetky.... .. podobne aj ine drahe vozy ako cayenne alebo Q7 ci GLE vidim v podstate denne ( za to stretnut voci nim lacnejsi beetle alebo BRZ je fakt problem )... ale tak zase uz skoro vobec nevidim S kladu ani bmw 7 ci nejaku A8cku.... ti majetnejsi zrejme uz presedlali z luxusnych limuzin u nas uz na SUVecka ... ale nedivim sa im ... ked nam este aj dnes rano v aprili skoro mrzlo a cesty su tu u nas nevyspytatelne takmer dve tretiny v roku... takisto o kdejakych jamach a ich nekvalite ani nehovorim... obcas si pripadam ako na offroadovom polygone a to cuduj sa svete som priamo v stvrtmilionovom meste teda ziadny koniec sveta ( aj ked o tom konci by sa tiez dalo polemizovat >:D ) .... ale nie vazne... mat take aspon 2 melony tak urcite tiez zvolim radsej nejaku zvysenu Q7 ako A8 ... tu podla mna ani nie je o com spekulovat ...
5. 4. 2018 14:50
Re: Do země chuďasů asi nepatří
Však u vás je vidno, na Slovensku :-)
3. 4. 2018 10:48
Re: Do země chuďasů asi nepatří
Proč se vždy musí najít někdo podobný... :-!
Avatar - removed
3. 4. 2018 11:26
Re: Do země chuďasů asi nepatří
Protoze zijeme v dobach nadprav vocasu... ;-)
Avatar - fOE
3. 4. 2018 13:24
Re: Do země chuďasů asi nepatří
1) Ono se tu snad o Hyundaich (a dalsich mainstreamovych znackach) nepise, a nepise se tu o nich vic nez o RR?
2) Kdo je ten nikdo koho to auto nezajima? Podnikatelu tu je milion, zamestnancu v top 10tis je tu... chvilka napeti... 10tis, myslis treba ty? Nikdo snad netvrdi ze RR za 3mil v napul holote je pro kazdeho.
3) Na vuz kategorie citiga ma bez prehaneni vetsina domacnosti, vetsina je male procento?
4) A ted jedna pro me: proc ja na to vubec reaguju? A tady si muzu i odpovedet, ze sam nevim. :-(
Avatar - Bubáq
3. 4. 2018 09:01
JLR Rakousko
...připravuje skvělé akce, osobní zkušenost s vozy LR a RR je nezaplatitelná. Od té doby, co jsem jezdil Discovery 4 a XJ, věřím, že britské vozy jsou v Top3 nejvíce řidičsky přívětivých aut.
Jen by JLR měl opravdu zapracovat na kvalitě elektrických komponentů a ještě zvýšit kvalitu montáže. Ono objevovat se pravidelně na posledních místech přehledů spolehlivosti a zákaznické spokojenosti není nic. co by jízdní zkušenosti z prezentačních akcí mohlo eliminovat. Škoda.
Rozbalit vlákno
0
3. 4. 2018 10:35
Nadpis
Mila redakcia. Ja viem ze pre Vas je to ine auto ale tu mohol byt kludne nadpis “ viezli sme sa najlepsim autom sveta” pretoze RR nim urcite je!
Rozbalit vlákno
1
3. 4. 2018 14:39
Gradace a degradace
Psát tu o SVR nemá smysl, okouzlí stejně jako podobné verze od BMW nebo M-B. Auto sice dělá většinu akcí za vás, ale přesto je to mazec!
Co mě u značky jako je LR zaráží, že hybrid udělá za pomocí R4. Slibované R6 nikde a pro hybridní verzi ani být nemá. Snad ho na podzim předvedou v novém XJ, byť první informace mluví o tom, že dostane pohon převzatý z I-Pace.
Rozbalit vlákno
0