Testy
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeTEST Návštěva lepší společnosti: Ve vodě i na okruhu jsme vyzkoušeli omlazené Range Rovery
10 komentářů
Bubáq
...připravuje skvělé akce, osobní zkušenost s vozy LR a RR je nezaplatitelná. Od té doby, co jsem jezdil Discovery 4 a XJ, věřím, že britské vozy jsou v Top3 nejvíce řidičsky přívětivých aut.
Jen by JLR měl opravdu zapracovat na kvalitě elektrických komponentů a ještě zvýšit kvalitu montáže. Ono objevovat se pravidelně na posledních místech přehledů spolehlivosti a zákaznické spokojenosti není nic. co by jízdní zkušenosti z prezentačních akcí mohlo eliminovat. Škoda.
Jen by JLR měl opravdu zapracovat na kvalitě elektrických komponentů a ještě zvýšit kvalitu montáže. Ono objevovat se pravidelně na posledních místech přehledů spolehlivosti a zákaznické spokojenosti není nic. co by jízdní zkušenosti z prezentačních akcí mohlo eliminovat. Škoda.
99matthew99
Mila redakcia. Ja viem ze pre Vas je to ine auto ale tu mohol byt kludne nadpis “ viezli sme sa najlepsim autom sveta” pretoze RR nim urcite je!
webpaja
Psát tu o SVR nemá smysl, okouzlí stejně jako podobné verze od BMW nebo M-B. Auto sice dělá většinu akcí za vás, ale přesto je to mazec!
Co mě u značky jako je LR zaráží, že hybrid udělá za pomocí R4. Slibované R6 nikde a pro hybridní verzi ani být nemá. Snad ho na podzim předvedou v novém XJ, byť první informace mluví o tom, že dostane pohon převzatý z I-Pace.
Co mě u značky jako je LR zaráží, že hybrid udělá za pomocí R4. Slibované R6 nikde a pro hybridní verzi ani být nemá. Snad ho na podzim předvedou v novém XJ, byť první informace mluví o tom, že dostane pohon převzatý z I-Pace.
2) Kdo je ten nikdo koho to auto nezajima? Podnikatelu tu je milion, zamestnancu v top 10tis je tu... chvilka napeti... 10tis, myslis treba ty? Nikdo snad netvrdi ze RR za 3mil v napul holote je pro kazdeho.
3) Na vuz kategorie citiga ma bez prehaneni vetsina domacnosti, vetsina je male procento?
4) A ted jedna pro me: proc ja na to vubec reaguju? A tady si muzu i odpovedet, ze sam nevim. :-(