Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Audi chce zdvojnásobit prodej v Číně. Během šesti let...

4 komentáře

3_diamanty
takmer kazdy do 3-4-5 rokov zdvojnasobit predaje v cine... to citame vsade.... premiu nevynimajuc... otazne ale je do akej miery je to realne ... teraz nemyslim ani tak nejake konkretne samotne znacky ( audi, vw, peugeot a pod ) a ich modely ale narazam skor na kupnu kupnu silu daneho trhu.... cina sice aj v tomto ma obrovske rezervy a potencial do buducna ale obavam sa ze proste za tak kratky cas to nejde byt z priemeru zrazu bohac bez limitov .... trh potrebuje cas... takze sa kazdemu nemoze podarit zvysit predaje na dvojnasobok.. to by cina predavala miesto sucasnych 20 milionov aut rocne 40 milionov a to asi fakt najblizsich 5-6 rokov proste nie je realne... ( az tak mozno za 15 ) ... audi ma vyhodu ze moze defakto vyrabat auta aj v zavodoch materskeho vw a vw tych zavodov v cine uz par ma ale aj napriek tomu si myslim ze cina tiez nemoze rast priamociaro a vecne.. aj tu pridu poklesy pady a pojde to po akejsi zvlnenej a mierne stupajucej sinusovke ale iste nie kolmo hore z roka na rok ... ano audi ma aj dost modelov a pridu este aj dalsie ale aj tak sa mi ( dnes este ) moc nechce verit zeby do piatich rokov len v samotnej cine predavali 1,2 miliona aut rocne aj ked cina je obrovska [odkaz] ... ved uvidime... znie to asi az moc dobre aby to bola aj pravda ale faktom je ze nic nemoze rast donekonecna ... ani cina
wakantanka
To ze niekto znasobi predaje, neznamena automaticky aj rovnako velky rast trhu. Tomu sa hovori aj konkurencny boj a niekto iny moze klesnut takze objem predaja vcelku ostane zachovany.
Freddka
Kdyz se podivas na tento graf [odkaz] zjistis, ze staci aby setrvalo tempo rustu trhu tak jake je ted. Nikdo nemusi ani hnout brvou 😄
Lidi v CR si myslej jak nejsou cinani pozadu. To je docela vtipny, protoze pozadu jsme my. Ale to byste to museli nejdriv videt na vlastni oci ... 😄

Na druhou stranu je pravda, ze tempo rustu se zpomaluje a hlavne hrozne slapou do elektrifikace, coz to taky asi zpomali. Uvidime
praděda7
hodně spoléhat na čínský trh. Jak se to tam jednou zakucká, a že se zakucká to je jasné, tak bude velký prrůsser.... :-!