Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeKalifornie dovolí testovat autonomní vozy bez řidiče. Společnosti se ale nehrnou
4 komentáře
traveldrive
...tak Slovensko zažalujem.
Zustan v klidu, u nas jsme vzdycky sto let za opicema, nez to k nam dorazi, to uz budou mit amici i autonomni babicku 😄
obcas ked vidim zenske za volantom ( cest vynimkam ) tak mam pocit ze tie auta slapu akoby bez sofera ... dnes som opat jedno take "autonomne" stretol iduce takmer stredom cesty fungujuce bez svetiel a bez smeroviek .. a ajhla.. dnu sedel no kto iny... ano opat zenska.. uz to asi vazne chce kameru do auta... lebo obcas toto co ja u nas na cestach stretnem je k neuvereniu ....
Tesla ma taky zatim jen pilot a ne autopilot. Ta ma jeste hooodne dlouhou cestu.
A jediny rozumne fungujici autonomni auta ma ted Waymo (tedy alphabet tedy google) a Apple (ma registrovanych nejvic autonomnich aut v US, ale skoro nikdo to nevi).
Nekdo by mohl namitnout, ze apple nevyrabi auta, ale uber ani waymo taky ne. Ono totiz o to vubec nejde.
Jde JEN A POUZE o ten software, hardware maji stejne vsichni skoro totozny (lidar, nvidia).