Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Mercedes-AMG G 63 už má českou cenu. Čtyři miliony vám stačit nebudou

11 komentářů

Disponent
Za takové auto, co vypadá jak UAZ z 80.let, bych nedal ani stovku. 😄
Hammunasakra
Za [odkaz] bych taky nedal ani stovku 😉

Vzhledem k drobnejm rozdílum v technice = za AMG G63 = ty 4 miliony jo :yes: 😄
jam2015
Keby si mal UAZ v perfektnom stave, tak za neho dostaneš viac ako za obúchané G-čko 😉
Hammunasakra
Nebajkař [odkaz] [odkaz] [odkaz]
_Karel_
:yes: Mercedes má smůlu. Občas holt přijde někdo, kdo se vyzná, pozná totální zastaralost a toho neoblafnou.
Co novýho u vás ve škodovce? 😄
3_diamanty
cena v pripage Gecka zrejme nie je to co ich majitelov nejako trapi.. ... navyse vyzera fakt dobre... prave Gecko je z mojho pohladu dnes snad jediny medved ktory skutocne povazujem za dizajnovo podareny ( medved vzdy potreboval hrany ako ryba vodu ) a hodny mena mercedes ... jaky to rozdiel voci takemu babskemu Acku alebo vajcoidnemu GLA .... takze Gecko je za mna fakt ok :yes:
Machýrek
No ja jo, kdybych si to moh dovolit.
Ale jsem zvedavy, jestli prijdou i nejaky civilnejsi verze za treba 2,5 mil. To uz je na gazik slusny ne?
tomoooo
Trochu mi na nom vadia v interieri tie vyduchy, ale zvykol by som si 😄 😄
rokyta.p
Kdyby se to sem tam neprodalo, tak to už nedělají. Nikdo jiný takové spojení klasického retra, moderny, technického umu, image a brutálního výkonu nemá. Kdybych se nudil a měl si vybrat desátý stroj, tak by se jeden možná snesl 😉
jam2015
Podstata je v tom, že G-éčka sa vyrábajú kvôli armáde. Tie ostatné sú v tejto ére už len nadstavba.
R32
Armádne G-čka majú s tým čo sa "bežne" predáva minimum spoločných komponentov. S kľudným svedomím by sa dalo povedať, že sú to dva odlišné modely ktoré akurát navonok vyzerajú cca rovnako...
Týmto samozrejme nepopieram fakt, že G vznikol pre potreby armády a následne sa začal predávať aj civilom. Neskôr nejakým zázrakom sa z toho začala robiť luxusná kára pre šejkov, Rusov a tu v EU pózerov prípadne mafiánov...