Přesně tohle Hondě v nabídce chybí, malý pohodový a přiměřeně sportovní roadster, klidně i s hybridem. Design by tedy ještě potřeboval doladit, ale základní idea je rozhodně velmi sympatická. Taky mě těší, že se dá s novým hondím šestiúhelníkem docela dobře pracovat, nakonec mi možná pentagon ani nebude moc chybět. :yes: 😄 Předpokládám, že Honda jen neprovokuje a že by tohle mohla být otevřená verze už ohlášeného CR-Z [odkaz] . Hondí koncepty (pokud to tedy nejsou šílenosti z Tokia), většinou něco naznačují a c onaznačuje OSM se mi líbí. 😉
No potom co Honda opravdu uvedla futuristicky Civic do vyroby, bych se vubec nedivil, kdyby se tak stalo i v pripade OSM...dokonce i interier je dost realne moznej. Co se mi nelibi, je zadni partie, spojeny svetlomety vypadaj divne
To jo, ale něčím to úchylný být musí. Však oni Japonci ten evropský design vybrousí nebo to přepracují po svém, zatím kvituju s povděkem, že se něco takového vůbec objevilo... Podívej se, jak vypadala evropská vize malého kupátka a jak stejnou ideu pojali Japonci u CR-Z. Něco podobného asi potká i OSM, doufám. :-!
No nevim, futuristicky design noveho Civicu mi vubec nesedi, to Civic Sedan (nebo dokonce Mugen RR) se mi libi mnohem vic. Taky ma lepsi techniku (myslim ted Type-R). Holt evropane daji vic na kvalitu materialu a design nez jizdni vlastnosti. Coz logicky sportovnim autum ublizuje.
Jo a uz i Honda S2000 ma startovani tlacitkem, takze to bych nepovazoval za zadnou vymozenost, nebo dokonce futurismus.
Jo a uz i Honda S2000 ma startovani tlacitkem, takze to bych nepovazoval za zadnou vymozenost, nebo dokonce futurismus.