Novinky
0
pořadí mám taky takový .. i když jsemteď hodně zvědav až vyjede mustang po faceliftu ... na challengera se brutálně těším až jej někde potkám ... doufám že bude někde možnost je jendou vidět vššecky tři vedle sebe na živo .. snad se denker a spol plácne přes kapsu a udělaj si předváděčky 😄
Přejít do diskuze
Jízdní vlastnosti konkurenceschpné vzhledem k Z bych neočekával (hmotnost, rozměry) ale..... To auto bude komkurencí a alternativou k 350Z ve výborném poměru cena/zábava/styl
Já bych volil Dodge Challenger než Camaro, protože se mi víc zamlouvá design a to hlavně interiéru, ale motory jsou v obou dobrý >😁 :yes: .
Camaro... už pro ten název ho musí člověk milovat. Tohle je ta pravá amerika pro... evropskou silnici. Cena bude na uzdě... tak si tu uzdu trochu povol ty sám. A ber Camaro. Jezdi camaro. Jezdi ho roky. Bude to mít styl... až budou říkat - toho znáš, to je ten řízek co jezdí Camaro.
BRAVO CAMARO :yes:
BRAVO CAMARO :yes:
Je vazne zly, krasne zly...nemyslel jsem si, ze dokazou z nadherneho konceptu vytavit stejne krasnou seriovku. Opravdu nadhera a vypada to, ze i technika na urovni! :yes:
Jen se lonesi nevykrucuj a nechtěj nám ty, kovanej amerikanista tvrdit, že bys tohodle mazla nechtěl povodit po Route 66... 😉
Já tyhle zamračený kukuče ve stylu "jsem zlej" nikdy moc nemusel. Takže pořadí mám nejspíš 1)Challenger 2)Mustang 3)Camaro. Ale nepochybuju o tom, že podvozek bude nej. Zeta jest toho zárukou u Chevroletů a Holdenů jako Sigma u Cadillaců. Oproti 300Z a spol bude ztrácet (v evropském pojetí sportovní jízdy) jen tím, že bude markantně delší.
Tak z tohodle Chevyho jsem si pánové málem votočil tanga naruby... Vypadá fantasticky. Amerika v té nejryzejší podobě a nejkrásnějším provedení. Bravo Chevrolet :yes: :yes:
Tohle auto je z trojky "retromaslů" Mustang, Challenger, Camaro určitě nejpovedenější, designově nemá chybu jak zvenku tak uvnitř, navíc moderní koncepce podvozku, V6 s přímým vstřikem, převodovka Aisin, kdyby se chovalo na silnici podobně jako 350Z, tak za 25k USD + cla, dph, dovoz a nějaká marže tu může být k mání i za 800k, což by bylo nejlevnějších tři sta koníků v dokonalém balení. Tohle je opravdu amerika, o které stojí za to uvažovat. Chevy :yes: :yes:
No konečně pravý, ničím nefalšovaný Chevrolet. Žádný falešný Chevrolet se šikmýma očima, ale pravá Amerika. Podle mě asi nejhezčí retro car současnosti. Evropa už na tohle auto čeká :yes:
Jestli bude tohle Camaro mit podvozek potazmo jizdni vlastnosti konkurenceschopny vzhledem k 350Z tak to klobouk dolu, byla by to potom zajimava kombinace stylu, vykonu a zazitku. A urcite to nebude stat zadnej majland...hmmmm.. :yes:
Pri tom Challengeri niet pochyb ale Mustang je v neseni odkazu na povodny model najdoslednejsi. Zaujimala by ma cena. Najlacnejsi Mustang je myslym za 19 000$...tak som zvedavy co nasadia u GM.