Novinky
jurajos
0
Ked na to tak pozeram asi zacnem byt neverny Mustangu. >😒]
da_b0mb
0
Velky plus oproti Mustangu, ale i Challengeru vidim v interieru... :yes:
jurajos
0
Pri tom Challengeri niet pochyb ale Mustang je v neseni odkazu na povodny model najdoslednejsi. Zaujimala by ma cena. Najlacnejsi Mustang je myslym za 19 000$...tak som zvedavy co nasadia u GM.
Dinar
0
Tohle auto je z trojky "retromaslů" Mustang, Challenger, Camaro určitě nejpovedenější, designově nemá chybu jak zvenku tak uvnitř, navíc moderní koncepce podvozku, V6 s přímým vstřikem, převodovka Aisin, kdyby se chovalo na silnici podobně jako 350Z, tak za 25k USD + cla, dph, dovoz a nějaká marže tu může být k mání i za 800k, což by bylo nejlevnějších tři sta koníků v dokonalém balení. Tohle je opravdu amerika, o které stojí za to uvažovat. Chevy :yes: :yes:
jurajos
0
Sice nerad, ale priznavam! 8-s
Pierro
0
Tak z tohodle Chevyho jsem si pánové málem votočil tanga naruby... Vypadá fantasticky. Amerika v té nejryzejší podobě a nejkrásnějším provedení. Bravo Chevrolet :yes: :yes:
Dinar
0
Tanga naruby jsou v pohodě, ten hnědý flek na tenkém provázku není ani vidět. 😄 😉
Pierro
0
no že mě tam už pěkně škrtil, provázek jeden... >😒] >😁 😉
webpaja
0
Je vazne zly, krasne zly...nemyslel jsem si, ze dokazou z nadherneho konceptu vytavit stejne krasnou seriovku. Opravdu nadhera a vypada to, ze i technika na urovni! :yes:
Jestli bude tohle Camaro mit podvozek potazmo jizdni vlastnosti konkurenceschopny vzhledem k 350Z tak to klobouk dolu, byla by to potom zajimava kombinace stylu, vykonu a zazitku. A urcite to nebude stat zadnej majland...hmmmm.. :yes:
No konečně pravý, ničím nefalšovaný Chevrolet. Žádný falešný Chevrolet se šikmýma očima, ale pravá Amerika. Podle mě asi nejhezčí retro car současnosti. Evropa už na tohle auto čeká :yes:
Já tyhle zamračený kukuče ve stylu "jsem zlej" nikdy moc nemusel. Takže pořadí mám nejspíš 1)Challenger 2)Mustang 3)Camaro. Ale nepochybuju o tom, že podvozek bude nej. Zeta jest toho zárukou u Chevroletů a Holdenů jako Sigma u Cadillaců. Oproti 300Z a spol bude ztrácet (v evropském pojetí sportovní jízdy) jen tím, že bude markantně delší.
Jen se lonesi nevykrucuj a nechtěj nám ty, kovanej amerikanista tvrdit, že bys tohodle mazla nechtěl povodit po Route 66... 😉
tonny.p2
ach ta cena, za to kdyby se tady prodavala >😁
Dival sem se na tohle RSo z 1991 :-! :-!
[odkaz]
Dival sem se na tohle RSo z 1991 :-! :-!
[odkaz]
Camaro... už pro ten název ho musí člověk milovat. Tohle je ta pravá amerika pro... evropskou silnici. Cena bude na uzdě... tak si tu uzdu trochu povol ty sám. A ber Camaro. Jezdi camaro. Jezdi ho roky. Bude to mít styl... až budou říkat - toho znáš, to je ten řízek co jezdí Camaro.
BRAVO CAMARO :yes:
BRAVO CAMARO :yes:
Já bych volil Dodge Challenger než Camaro, protože se mi víc zamlouvá design a to hlavně interiéru, ale motory jsou v obou dobrý >😁 :yes: .