Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Volkswagen Touareg “North Sails”: studie pro námořníky

7 komentářů

to není červená lišta na těch dveřích to vypadá spíš jako lišta z teakového dřeva stejně jako podlaha, která je z teakových prken a spárovaná černou gumovou hmotou... stejně jako na jachtách... opravdu jak na lodi...
pedro26
Tahle studie se bude vyrábět od týdne 45 tohoto roku. Zatím je těch aut 5, ale VW si v prodeji North Sails docela věří. Akorát jsem zapomněl kolik jich plánují vyrobit. Musím se v práci mrknout.
da_b0mb
ze by novej eko pohon? Rovnou preskocit vodik a elektrinu a rovnou se vrhnout na vitr 😉
radhro
>😁 >😁 já myslím , že po 200km co by Olivka klepala podpadkama na té dřevěné podlaze by jí vyhodil z auta nejen Pepek námořník ale i já ( a to jsem kliďas) >😒] >😒]
Firma North Sails je výrobce plachet pro plachetní lodě. Tak kde má ten Touareg stěžeň? >😁 >😁 >😁
plachetnice😊)))
Pierro
No jako zpestření nabídky, resp. akční model, proč ne. Tahat s tím přívěs s plachetnicí by bylo docela stylové. Je škoda že autor neuvádí motory a není k dispozici více fotek interiéru. Ten vypadá velice elegantně i když bude vrcholně nepraktický. Takže jako sponzorské autíčko pro německého reprezentanta/reprezentantku v jachtingu - proč ne... 😄 Ale pro námořníky?? To bych si spíše uměl představit nějaký špenátově zelený pick-up s chlaďákem na ryby na korbě, místo přihrádky před spolujezdcem speciální blicí box, samozřejmostí pak plný bar kvalitních karibských rumů, odkládací prostory pro dřevěnou nohu, hák a bambitku se šavlí, pro piráty bez obou nohou pak i ruční řízení... Jo a pro Pepky a podobné námořníky pak samozřejmě sličnou partnerku, Olivku jako bonus od prodejce... >😒]