Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Hyundai chystá další futuristický koncept s ještě výraznějším designem

9 komentářů

PetrStary
hyundai očividně nezná hranice, vypadá to jak z nějakých filmů z budoucnosti, i bych tomu věřil, že ty kluci korejský šikovný to zvládnout udělat
rokyta.p
Jojo nemusím se ani dívat a vím, že to vybastlil Kolman. To je jak mladík přijde za dědou a ptá se ho. Dědo prosímtě neviděl jsi v kuchyni takovou malou krabičku s nápisem LSD? Děda nahodí zvláštní výraz a řekne, kašli na krabičku. Ale co ten velky červený drak v kuchyni ! >😁 Ono výmýšlet nějaké kravinky s free enegií nebo házet mentosy do coly podle youtube je sice fajn, postavit slušné funkční auto věc druhá.
Zetti
Nemuzes se kazdemu trefit do vkusu se pise i v tom clanku. A do vkusu milovniku skodovek se trefi jenom jeden koncern. Do myho urcite ne.
car
..do mého též ne..😄
Katikakus
Hele, ono se to tve postizeni pry da lecit. Vyhledej odbornika.
JirkaV8
Jdeš s panem Kolmanem k odborníkovi nebo co? No běžte kluci dokud je čas, tak divné auto a dementní informace se jen tak nevidí teda >😒] Pokud máte ŘP tak se nedivím, že kdejaká vodní nedejbože letecká doprava je mnohonásobně bezpečnější >😒]
Kajakar
nelze nalézt jednotný vzhled, který by vyhovoval všem... to co ale hyundae předvádí poslední dobou není mi úplně nesympatické, šikmoočka se snaží...
Mates35
Ty se toho prostě nebojí, líbí se mi jak do toho jdou naplno. Vyrábějí čím dál lepší vozy :yes:
zdeneksvoby
Tak to bych si nechal líbit. To už mi přijde jak auto z budoucnosti ! Jde vidět, že se toho hyundai nebojí a válcuje trh, jen tak dál !