Novinky
...rozhodně lepší a smysluplnější než marné a zbytečné kroužení mezi stromy v Bělé pod Bezdězem. Byť třeba s BMW M240i.
Ještě jednou - gratuluji a jsem rád, že můj předpoklad, že ještě nejste úplně ztracen, vychází. 😉
To se dá číst, dá se na to dívat a má to koule. Se skromností, s citem pro realitu je to hlavně opravdové. DĚKUJI ! :yes😒br />
Přeji mnoho dalších úspěchů, sem patříte, tady jste se našel ! :yes:
Ještě jednou - gratuluji a jsem rád, že můj předpoklad, že ještě nejste úplně ztracen, vychází. 😉
To se dá číst, dá se na to dívat a má to koule. Se skromností, s citem pro realitu je to hlavně opravdové. DĚKUJI ! :yes😒br />
Přeji mnoho dalších úspěchů, sem patříte, tady jste se našel ! :yes:
Do konce sezony daleko, to by mohla cinknout i nejaka bedna 😉
Btw, da se to nekde shlidnout online, jako Mostecky zavod?
Btw, da se to nekde shlidnout online, jako Mostecky zavod?
Chlapci, diky moc! Mam strasnou radost, tohle si budu uzivat jeste dlouho... Zkusim sehnat onboardy a pak by mel byt sestrh na nova sportu. Zatim ale nevim kdy. Jeste jednou diky za podporu!
Příště tedy bedna :yes: RBRing je krásně plastický a příjemný na zapamatování, byl jsem na něm jednou a moc se mi líbil. Umím si na něm představit velký závod 😉
Gratulace Martine! :yes: :yes: :yes:
Gratuluji k pátému místu a díky za obsáhlejší čtení, shltnul jsem to na jeden zátah a cítil v tom ty nervy a emoce :yes:
Martine, velká gratulace! :yes:
A věřím, že ten závod pojedeš v hlavě ještě několikrát, mně to vždycky drží aspoň týden. 😄 😉