Novinky
Řidiči o nich neví? A kteří? Nalijme si čistého vína. Všechna ta pitomá pípátka nemají jiný účel než naplnit ambice jejich autorů. A patřičně navýšit cenu aut. V reálném světě jsou v devadesáti procentech k ničemu. Do zbylých deseti procent užitečných věcí spadá automatické svícení a přepínání světel, automatické stěrače, případně bluetooth, který mi přenáší hudbu ze Spotify v mobilu. Všechno ostatní jsou hovadiny, které jsem bez milosti vypnul. 😐
Já do našeho nového VW nakonfuguroval co do bezpečnosti co se dalo a vše využíváme k plné spokojenosti. Jízda je daleko příjemnější a mnohem méně únavná. Za mě palec nahoru.
Velké pozitivum vidím v adaptivním tempomatu a udržování v jízdním pruhu. Pokud by to měli všichni, tak by se konečně začaly aplikovat bezpečné rozestupy a rapidně se zredukovaly nehody na dálnicích a rovněž zácpy, které způsobují náhle brzdíci auta, která odstup nemají a způsobí dominový efekt na další, až dojde k úplnému zastavení.
Velké pozitivum vidím v adaptivním tempomatu a udržování v jízdním pruhu. Pokud by to měli všichni, tak by se konečně začaly aplikovat bezpečné rozestupy a rapidně se zredukovaly nehody na dálnicích a rovněž zácpy, které způsobují náhle brzdíci auta, která odstup nemají a způsobí dominový efekt na další, až dojde k úplnému zastavení.
Umim si predstavit, ze to nehode zabrani nebo zmensi nasledky, ale umim si predstavit, ze to nehodu i zpusobi.
Druha vec vlastne bylo prepinani dalkovych led svetel u MB a to byla katastrofa, to vylozene nefunguje.
Treti veci automaticke parkovani a ok, pouzival jsem to casto, ale chce to klidnou dopravni situaci a dostatek casu, s kamerou s 360st stejne clovek zaparkuje bez problemu kdekoli a rychleji.