Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Renault Twingo: Roadlook pizza expres

18 komentářů

A2
Asi si jdu objednat pizzu, jinak zase stějně kýčovité jako interiér Twinga.. >😁
T613
1) nikdo tě nenutí na to koukat
2) to že nemáš ani špetku smyslu pro humor se ví už dávno
A2
1)nikdo tě nenutí na mě reagovat.
2)někdo tu taky musí psát o autech, těch jako ty, už je tu snad dost,ne?
T613
ty někdy píšeš o autech? jedině o Fiatu ne? >😁
A2
Ano.., ne jenom "o všem a zároveň o ničem" jako je to pravidlem třeba u tvé kategorie diskutérů, kam spadáš. (Tak abych byl úplně objektivní, občas se ti něco povede napsat..) 😄
507
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
gld
prečo by nám mal popisovať tvoje bydlisko..?
skejpa
:yes: >😁
Ada je zase tady
Forma toho poradu presne odpovida kupcum vozidel firmy rendlik. Nikdo soudny se proto nemuze divit, ze kdyz vidim na silnici takove vozidlo se znakem damskeho prirozeni na kapote, na volante i mezi volantem a operadlem sedadla, radeji pockam az zmizi v dali. Ridic v klobouku je proti takove kombinaci totiz mimoradne bezpecna a predvidatelna kombinace.
Andromeda
Hmm,tak nejen "šrot" na kolech,ale už i "diversní činnost"(rozuměj minimálně tvorba zmatku na českých autostrádách),skandál!!!Ádo,jestli už tohle Carlose G. netrefí,tak už nevím...PS:Ještě že tě máme,milý Ádo,kdo jiný se z takovou vehemencí stará o naše blaho a bezpečí...
mila001
CHlapče Ty máš dost už to nehul.
GTI
Pizzu nebaštím, baštím Haničku a Twingo. Parádní figura, parádní nakřáplej hlas a parádní rytmickej krok. Myslím Hanička. Co se týče Twinga, tak pokud chceš malé auto a máš vkus, bereš Twingo. Jedině TWINGO. Neboť jak je zřejmé, ikona trvá. Já musím, prostě musím, vyseknout poklonu Renaultu. On to fakt s tím novým Twingem dokázal BRAVO :yes: Jo, a bravo Bullitt, nebo kdo tam nahoře hraje tu hlavní mužskou roli... :yes:
😉 :yes:
skejpa
ty si stejne zvlastni clovek. twingo ma fakt hnusnej vnitrek, pokud si v tom sedel, tak vis. vkus na zeny je ruzny. me se hanicka moc nelibi. pripada mi trosicku, ze ma dost velky sebevedomi. autum vubec nerozumi. kdyz zena u aut tak jitka cvancarova 😄 to je kus zensky 😄 ale to je vec jina. kazdymu se libi neco jinyho. a jeste neco. pizza je mňamózní 😉
igor77
zlinska filmovka - zase bravo!! - ty uvodni zabery..
uz nikdy bez hanicky 😄 - rukulibam..
twingo fajn, proc ne ?!
Já vím, že je to trochu pubertální, ale já Haničku asi miluju. Ta videa jsou čím dál lepší a to jak po stránce kvality tak sázka na humor a příběh alá Top Gear. Mě se to líbí a ještě mě to pobaví. Jedu koupit maso do hospody a tentokrát pojedu s dobrou náladou. A o to přeci jde. Díky ...
No ty brďo ja vas fakt žeru, že? To je takovy bytelny pořad, že na to s borcama musime fakt koukat pořad do kola, že. A minule zme si řikali, že byzme mohli taky něco takeho začit vyrábět, ale nemame žadny borky. Ne fakt mě rozbíjíte totál na prach, ty komenty jsou na tom fakt největší brutál, už se zas těším do sklíííípku, úplně jste mě navnadili >😁 >😁 >😁
Psychobolos
Tak to mě fakt dostalo! >😁