Novinky
to me nikdy nenapadlo, ze bych si moh v aute poustet hudbu z mobilu pres modrej zub
Autor nespomenul jednu dolezitu vec. Ze vsetko cez Bluetooth aj original radio hraje horsie ako cez kabel. A tieto smejdy na dorobenie bluetoothu do auta zvuk uplne zbastardia. :no: 😒
Jako kdyby v autě byl ten superkvalitní zvuk fakt poznat. Za jízdy nízké frekvence stejně zanikají v ruchu provozu auta.
Pokud má někdo staré auto bez BT, tak je mu to úplně jedno, protože ty repráky hrají tak mizerně, že BT přenos už to moc zhoršit nemůže 😄 A pokud máte oktávku, pak jste na tom stejně jako u 10 let starého auta. Zvuk, co se line z těch šuntových repráků, to je katastrofa.
Jak už někdo psal, to spíš se bude kvalita ztrácet na straně rádia, nebo reproduktorů. Bluetooth je vcelku kvalitní a pokud chcete opravdu kvalitní přenos, tak můžete koupit přijímač, který má podporu apx.
Jako příklad můžu zmínit Bluetooth reproduktor Bose Soundlink II, který vlastním - to je neskutečný zvuk, co to vydává - lepší než můj AV reciever s velkými repro.
Osobně mám Octavii I s kazetovým rádiem Symphony. Dřív jsem měl AUX přes kazetu. Následně jsem koupil za cca 1k krabičku, která se zapojí místo CD changeru. K tomu z Alie😜ress Bluetooth přijímač i s ovládáním a mikrofonem za cca 200Kč a maximální spokojenost. Jakmile zapnu zapalování, tak se spustí přijímač, telefon se spojí a začne hrát. Telefonování taky bez problému.
Jako příklad můžu zmínit Bluetooth reproduktor Bose Soundlink II, který vlastním - to je neskutečný zvuk, co to vydává - lepší než můj AV reciever s velkými repro.
Osobně mám Octavii I s kazetovým rádiem Symphony. Dřív jsem měl AUX přes kazetu. Následně jsem koupil za cca 1k krabičku, která se zapojí místo CD changeru. K tomu z Alie😜ress Bluetooth přijímač i s ovládáním a mikrofonem za cca 200Kč a maximální spokojenost. Jakmile zapnu zapalování, tak se spustí přijímač, telefon se spojí a začne hrát. Telefonování taky bez problému.
Já bluetooth vyřešila rádiem, které tohle připojení podporuje. Můžu si tak pouštět do repráků hudbu i hovory, a to normálně z mobilu. Teď jsem si koupila ještě taky držák a autonabíječku, a to konkrétně odtud - [odkaz] 😄 Mají celkem solidní nabídku, tak pokud něco podobného sháníte, určitě doporučuji mrknout.
Jo ten transmiter je dobrý, ale napadlo mě o jiné řešení 😄 A to sice řešení typu: [odkaz] 😄 Myslím, že pokud někdo má rad pořádný zvuk v autě, tak je to dobré řešení, protože ty FM transmitery často poskytuje nekvalitní zvuk...
Prosím poradíte mi jako handsfree si dát do auta, už jsem dvakrát platil pokutu za mobil v ruce a potřetí už do toho nejdu....
Já jsem si do auta pořídil multifunkční bluetooth handsfree, funguje to skvěle, hned jak sednu do auta, tak se to napojí a já nemusím nic složitě nastavovat.
A kde jste si ho pořídil? kolik to tak zhruba stojí?
Koupil jsem si ho z eshopu 1obchod.com, mají ho tam za super cenu a já jsem s tím spokojen, funguje to fakt dobře.
Já jsem se odhodlal na výměnu celého rádia a musím říct, že je příjemný konečně poslouchát hudbu a ne rádio. Hlavně už žadné aux kabely, kvůli kterým se furt všechno sekalo.. Jinak rádio jsem kupoval tady - https😐/www.2din.cz/1din-autoradia/ poměr ceny a kvality dobrý. Jsem spokojený
Já mám Bluetooth z Lidlu za cca 300.-
Je to jako krabička od cigaret, nacvakne se na stínítku a hotovo.
Nabiji se 1x měsíčně a ok
Je to jako krabička od cigaret, nacvakne se na stínítku a hotovo.
Nabiji se 1x měsíčně a ok
Mám s tím dost zkušenost.
Podle článku jste jezdili jen po Praze.
Chtěl bych doplnit, že při delší jízdě (ne tedy v rámci jedné lokality) je nutné občasné přelaďování vysílače i rádia kvůli rušení regionálními rádiii atd. Což je za volantem vopruz. Ale výhoda je funguje to s těmito omezeními třeba v Africe u starýho Land Cruiseru a jeho rádia, stejně jako v KLDR ve starý dodávce Isuzu. Tam můžete na streamování nebo LTE zapomenout.
V novém autě můžu zasunout USB Flashku s MP3 přímo do rádia, pustit si muziku z mobilu přes BT, nebo připojit externí MP3 přehrávač kabelem, pokud nemá BT. Technika (myslím autoradiopřijímače) šla hodně dopředu, konečně to přestali ignrovat i výrobci aut (Audi ještě v roce 2003 dávala do některých aut už tehdy zastaralá rádia s přehrávačem kazet) , nebo jim konečně došly zásoby technicky zastaralých autorádií.
Keď naladím dobrú (prázdnu) frekvenciu, hrá (kvalitou) ako normálne fm rádio, len niekedy je transmitter zle otočený, vtedy len šumí.