Ekonomika
iudex
Presne tak, toto nie je 911ka, ktorou môžeš/budeš jazdiť denne do práce. Podľa testov, čo som videl, sa najlepšie cíti na okruhu, na bežných cestách je to horšie použiteľné. A určite mnoho majiteľov na tom ani nebude jazdiť a bude sa tým len kochať v garáži. Takže za mňa výrazná farba a s rýchlymi pruhmi.
Magister
Mi se ta kombinace líbí. Mi by rozhodně sedla. Ala Eleanor. To není pouťová atrakce jako mnohé Ferrari. Jsem zvědav, zda druhý vůz bude skutečně taky u dealera na Moravě. 😄
speedfred
taký červený sa preháňal v nedeľu na pekelnom ringu.
Nad tým výkonom som sa tiež pousmial.
Nad tým výkonom som sa tiež pousmial.
iudex
Hmm, superšport s 257 kW, to sa vo Forde moc nevytiahli. >😁 >😒]
(opravte si tú chybu, výkon GT je o "troška" vyšší než 257 kW, taký výkon má Focus RS).
Inak tmavošedá s čiernymi pruhmi je asi najmenej atraktívna farebná kombinácia. Ja by som volil červenú s bielymi pruhmi, alebo modrú s bielymi pruhmi, možno ešte žltú s čiernymi pruhmi.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
(opravte si tú chybu, výkon GT je o "troška" vyšší než 257 kW, taký výkon má Focus RS).
Inak tmavošedá s čiernymi pruhmi je asi najmenej atraktívna farebná kombinácia. Ja by som volil červenú s bielymi pruhmi, alebo modrú s bielymi pruhmi, možno ešte žltú s čiernymi pruhmi.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
fOE
Je to ultimatni, ciste okruhove nacini. Proc na sebe na okruhu trosku neupozornit nejakou kriklavejsi barvou? 😉
To auto proste miri na okruh anebo do garaze jak pises.