Hmm, superšport s 257 kW, to sa vo Forde moc nevytiahli. >:D >:-[]
(opravte si tú chybu, výkon GT je o "troška" vyšší než 257 kW, taký výkon má Focus RS).
Inak tmavošedá s čiernymi pruhmi je asi najmenej atraktívna farebná kombinácia. Ja by som volil červenú s bielymi pruhmi, alebo modrú s bielymi pruhmi, možno ešte žltú s čiernymi pruhmi.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Mi se ta kombinace líbí. Mi by rozhodně sedla. Ala Eleanor. To není pouťová atrakce jako mnohé Ferrari. Jsem zvědav, zda druhý vůz bude skutečně taky u dealera na Moravě. :-)
Presne tak, toto nie je 911ka, ktorou môžeš/budeš jazdiť denne do práce. Podľa testov, čo som videl, sa najlepšie cíti na okruhu, na bežných cestách je to horšie použiteľné. A určite mnoho majiteľov na tom ani nebude jazdiť a bude sa tým len kochať v garáži. Takže za mňa výrazná farba a s rýchlymi pruhmi.
No to neni o tom kde se citi nejlip, ale staci videt jedine video a zjistit ze to 1) nema kufr, 2) nema zadne odkladaci prostory uvnitr, 4) svym unikatnim tvarovanim je to docela "intimni" uvnitr... plus par dalsich, bezny provoz zabijejicich, vychytavek.
To auto proste miri na okruh anebo do garaze jak pises.
(opravte si tú chybu, výkon GT je o "troška" vyšší než 257 kW, taký výkon má Focus RS).
Inak tmavošedá s čiernymi pruhmi je asi najmenej atraktívna farebná kombinácia. Ja by som volil červenú s bielymi pruhmi, alebo modrú s bielymi pruhmi, možno ešte žltú s čiernymi pruhmi.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Nad tým výkonom som sa tiež pousmial.
To auto proste miri na okruh anebo do garaze jak pises.