Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Uber investuje do létajících taxi a nového vývojového centra ve Francii

Společnost Uber si zvolila Francii jako budoucí domov pro vývoj a výrobu svých létajících taxi. Během příštích pěti let zde hodlá investovat 20 milionů eur.
Zpět na článek
15. 7. 2020 21:31
30. 5. 2018 06:40
Daleka budoucnost
Myslim, ze je to daleka budoucnost az tu budou misto aut litat ve vzduchu letadla jak ze sci-fi filmu. Vzhledem k cene vyvoje a zabehnuti do praxe to bude stat jeste plno penez, ktere se odrazi v cene. Je fajn nekde byt rychleji o trojnasobek nez autem, ale ta cena bude spis pro vyssi vrstvu a jejich odlety na vecirky a nakupy. Zajimavy vyvoj, ale pro obycejne lidi a nas provoz, dokud nebudou vsichni litat, je to jeste daleko. Stejne jako autonomni vozy, pekny kdyz Vam vylepseni pomuzou a zachrani zivot, ale pokud kazdy vuz s kazdym nebude komunikovat, dale chodci a cyklisti atd...tak je to jeste daleko do bezpecnosti, plus tu jsou hackeri atd...no budou to mit tezke vyvojari se zabehnutim do praxe, staci se podivat na nehody Tesly, staci jedna za mesic a je hned medialni pohroma, nevadi ze denne na svete umre ve VW 100 lidi, dulezite je potopit Teslu :-) a tady to bude zrovna tak s konkurenci
Rozbalit vlákno
0
15. 7. 2020 21:31
Uber
To je zajímavé. Já teda s Uberem jel jen párkrát, když jsem byl v Praze a spokojenost. Trochu škoda, že není ve všech městech u nás. Na druhou stranu třeba tady u nás v ČB jezdím hlavně s https://taxikorta-ceskebudejovice.cz/ a proti těm nemůžu říct půl slova. Hlavně ty ceny mají podle mě dost férové a jsou rychlí.
Rozbalit vlákno
0