Novinky
Neviem, do akej miery mám veriť informácii, že vrcholom bude motorizácia 40i. Predchodcovia - Z3 aj prvá generácia Z4 mali aj plnotučný M model; druhá generácia Z4 ho už nemala. Sám som zvedavý, či táto M model dostane, predsalen pri minulej bol rozdiel, či je pod kapotou 3,0 šesťvalec alebo 4,0 osemvalec, tam sa absencia M modelu dala vysvetliť, ale aktuálne ak je M stále 3,0 R6 ako model 40i, tak niet technickej prekážky, aby model M nebol, jedine že by nebola vôľa, resp. M model nebol "politicky korektný". Ale v kontexte toho, že Z4 je brat budúcej Supry, ktorá má "some big shoes to fill" a teda výkonný motor mať asi bude, bolo by vhodné, aby BMW nebol výkonovo pod Toyotou a M model dostal.
Ale možno to BMW vyrieši tak, že bude naozaj "len" ten model 40i a prípadná výkonnejšia verzia sa bude riešiť ako Performance/Competition model.
Ale možno to BMW vyrieši tak, že bude naozaj "len" ten model 40i a prípadná výkonnejšia verzia sa bude riešiť ako Performance/Competition model.
Z4M bude, R6 a el. motor, stejný hnací řetězec, jaký dostane příští M3/4. 😉
A netušíš, jestli tam konečně dají i 😁rive? 500koňová M3ka ve čtyřkolce z S58kou dopovanou ještě dole elektrokompresorem by se mi líbila. 😄
Ať ji dají jako option, ale ne aby byla xdrive jedinou volbou 8-s
Netuším. 😉
Neva. Nechám se příští rok překvapit. "Přinejhorším" skončím zase u Alpiny (jakkoli tentokrát v benzínu). 😉
Nevím, jestli není rozumnější koupit tak silný benzín, aby to zadní náprava ještě ustála, než ten nejsilnější s nutností mít čtyřkolku, která podle mého BMW nesluší...
A to je v trojkové řadě podle tebe která motorizace?
Ve 440i mám 405 koní a ještě nemám ten debilní pocit á la aktuální M3/4 kdy to furt hrabe a tancuje...
To ji máš pěkně přikrmenou. To je jen mapa nebo i výfuk? Svody?
V nové trojce má mít M340i kolem 385 koní. Úpravama z ní nebude problém dostat víc, ale když vezmu, jakej hraboš je 1M a ta má právě těch 370-380, tak to pro mne není řešení.
A hlavně. Já nehledám sportovní auto na zábavu (na to mám 1M, resp. teď víc motorku). Hledám něco, co nahradí stávající D3, ale ideálně s výkonem supersportu. Tzn. rodinný auto střední třídy v tom smyslu, že nás kdykoliv kamkoliv odveze bez reptání. Ale motorka mne v posledním roce namlsala. Chci něco výkonnýho v benzínu (500 hp+), ale nechci M5ku (moc velká). Trojka v sedanu je pro nás velikost akorát, ale chci větší skok ve výkonu. A tam si nedovedu představit, že by 500 koní na zadku mohlo fungovat.
V nové trojce má mít M340i kolem 385 koní. Úpravama z ní nebude problém dostat víc, ale když vezmu, jakej hraboš je 1M a ta má právě těch 370-380, tak to pro mne není řešení.
A hlavně. Já nehledám sportovní auto na zábavu (na to mám 1M, resp. teď víc motorku). Hledám něco, co nahradí stávající D3, ale ideálně s výkonem supersportu. Tzn. rodinný auto střední třídy v tom smyslu, že nás kdykoliv kamkoliv odveze bez reptání. Ale motorka mne v posledním roce namlsala. Chci něco výkonnýho v benzínu (500 hp+), ale nechci M5ku (moc velká). Trojka v sedanu je pro nás velikost akorát, ale chci větší skok ve výkonu. A tam si nedovedu představit, že by 500 koní na zadku mohlo fungovat.
...ale funguje to celkom dobre. Mám QV, a nemám pocit že by mi nejako naháňala strach.
Taká M2 troška viacej rada tancuje.
Taká M2 troška viacej rada tancuje.
QV je určitě na wishlistu v případě zadokolkových sedanů střední třídy na předním místě, ale hádám, že ji bereš primárně jako sportovní auto, ne?
mám ju na denné jazdenie.
gratuluju. Když jsem chtěl z novějších aut něco s +350-400 hp, RWD a manuál, kromě amerických aut vyjelo jen QV. Smutné, že se z tohohle hříště třeba BMW úplně stáhlo...
Za kolik to jezdí v denním provozu?
Za kolik to jezdí v denním provozu?
Pořád je tu M3/M4, ne? Manuál + RWD.
Zkoušel jsem a nějak mě to neoslovilo. Podle mě překoňované. A hlavně jsem nutně chtěl něco jiného, než BMW. Nakonec to nějakým řízením osudu dopadlo takhle😊
PS: jen krabička, racechip.
PSII: laufy jsem neřešil, i série je dost uřvaná.
PSIII. poslední playstation co jsem si koupil😊
PS: jen krabička, racechip.
PSII: laufy jsem neřešil, i série je dost uřvaná.
PSIII. poslední playstation co jsem si koupil😊
Sériová 40i je dosť ukričaná? Tak to si dovolím nesúhlasiť, trochu hlučnejší je výfuk len pri studenom štarte, ale za pár sekúnd sa ukľudní a celkovo je zvukový prejav auta pomerne tichý, na môj vkus možno až zbytočne tichý. A vedľa M2 či spomínanej Giulie je to tichučká limuzína. 😄
[odkaz]
Úžasný!
Jinak manuál bych oželel, tyhle plechové kabria nebudou nikdy řidičské náčiní. To bych radši viděl verzi kupé - o 200 kilo lehčí a klidně s tím manuálem...
Argumentovals tím, že se neřeší, jestli uvnitř sedí člověk, co má 120kg, já k tomu jen říkám, že z hlediska ovlivnění jízdních vlasností je 120kg umístěných v těžišti auta, které je zhruba kolem sedaček, menší zlo, než 30 kg umístěných v nejvyšším bodě auta.
Si asi nejen mě pobavil 😉
Vono stačí to, že si myslíš, že kabrio váží o 30 kilo víc než srovnatelné auto s pevnou střechou😊
S vekem se meni priority, kdo si to neprizna tak keca.
Jinak, jestli je střecha složená nad hlavou, nebo se přemístí do kufru a zatíží víc zadní kola /víc trakce/, musí poznat snad každý...
Hod si ji do photoshopu se strechou a bez, rozdel si pomery delky a uvidis ze mam pravdu.
[odkaz]
Současně si taky přidřepne celá zadní část auta pod tíhou složeného plechu a citelně se změní vyvážení. Tam, kde se eMko nechalo s nataženou střechou vodit na hranici přetáčivosti a bylo hezky vyvážené, tak se s plechovou střechou v kufru přilepí k asfaltu a drží.
A o novinarskych recenzich si myslim svy. S tema na me nechod.
a pozná to každý, myslím, že i ty bys měl😊
But the new Z4 – which we drive here in Z40i prototype form – is a car to drive early on a Sunday morning, they say, before the sun has come up and when there’s no one else around, the inference being that the old car was a bit of a softie at heart whereas this new one has become a proper, red-blooded driver’s car. 😉
je otázkou, jestli je to dobře nebo ne... každopádně lehčí bude.
Co nechápu, je ten automat. Jestli ho přestanou dávat úplně - no ok, ale pokud ho mají vyvinutý pro jiné verze, tak nevidím rozumný důvod proč ne silnějším benzínům... každopádně individuální přestavba je možná vždycky, ne?
... a pokud ne tak to abys svemu kousku po nocich predcital pohadky at ti hezky, dobre a hlavne dlouze slouzi. 😄