Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Skončila motoristická výstava Legendy, přilákala tisíce lidí

7 komentářů

Stejsn
"Naštěstí došlo jenom k drobným technickým věcem typu, že spadly ploty nebo to zmačkalo nějaký malý stan," dodal Kos. Nikdo podle něho nebyl zraněn" - no, vyvrátilo to tam několik stromů, vrba pod kterou jsme seděli spadla klukům ze Simca klubu na stan a vozík. Ty to sice zdemolovalo a jednoho kamaráda trefil padající strom do ramene, ale naštěstí ho to jenom lízlo. Několikatunový strom, žádná sranda. Prej: "držím stan, držím stan a najednou držím strom" 😄 Fakt to přišlo děsně rychle, z ničeho nic vichřice a rybník na stojato. Naštěstí bez krup. Jinak akce pěkná, jen ten areál v blázinci v minulých letech je teda mnohem, mnohem hezčí než to holešovické staveniště.
Arese
Blázne, přece nebudou podporovat konkurenční podnik. Koncem srpna bude II. ročník Aut na náplavce.... 😲
Stejsn
No, p. Dusila jsem tam potkal. Kluci od pežotů ho tam provázeli.
webpaja
...hoši, nechce se mi věřit, že na akci nebyl nikdo z redakce a neudělal alespoň 200 fotek.

Kde jsou?
webpaja
Chápu, když je vstup zdarma, tak se tam jde.

Letos jsem nebyl, ale loni v Bohnicích i přes déšť byla akce fantastická. Za ty peníze to pro fandy stojí!
webpaja
Bohužel, počasí neovlivníš a mít to někde v halách by nebylo ono.
Zetti
Poprve a naposled. Vystaviste neni dustojne prostredi pro dustojnou akci. Boty a nohavice jsem mel zajebane od prachu skoro az po kolena. Jeste ze jsem listky neplatil.