Novinky
Kde jsou naše anti-renaultovské stálice? Áda asi jel na dovolenou a další borci se hasí vedle u nárustu prodeje škodovek, i když tam to taky není nějak extra horký.
Scénik je podle mně šik i po těch letech. Jsem zvědavý na novou generaci, a ještě víc na Espace, to je moje srdcovka od Renaultu. :yes:
Scénik je podle mně šik i po těch letech. Jsem zvědavý na novou generaci, a ještě víc na Espace, to je moje srdcovka od Renaultu. :yes:
A podival ses nekdy na ten E-space? Uvnitr plne normalni auto stredni tridy - zkus si nekdy zmerit vzdalenost mezi volantem a zadnimi dvermi - jen to predni okno je zcela nesmyslne posunute nekam doprostred kapoty.
Renault je nemoc.
Renault je nemoc.
Zdar Ádo, ty se nerekreuješ? 😉
Ano, na Espace se dívám vždy když ho potkám. Ano, souhlasím, je to úplne normální auto, nikde a nikdy jsem netvrdil že je něco extra (jak se nám tady některá individua snaží namluvit o některých značkách). Jenom se mi proste strašně moc líbí. Každý vůz téhle třídy je víceméně normální auto střední + pár čísel nad hlavou pro vzduch. A máš větší kufr, teda pokud tam nenamontuješ další sedačky a pak kufr nemáš >😁 .
A k té nemoci - je to velice příjemná, pohodlná a bezproblémová nemoc. Doufám, že se to změní až v chronický stav >😁
Ano, na Espace se dívám vždy když ho potkám. Ano, souhlasím, je to úplne normální auto, nikde a nikdy jsem netvrdil že je něco extra (jak se nám tady některá individua snaží namluvit o některých značkách). Jenom se mi proste strašně moc líbí. Každý vůz téhle třídy je víceméně normální auto střední + pár čísel nad hlavou pro vzduch. A máš větší kufr, teda pokud tam nenamontuješ další sedačky a pak kufr nemáš >😁 .
A k té nemoci - je to velice příjemná, pohodlná a bezproblémová nemoc. Doufám, že se to změní až v chronický stav >😁
Model Scénic je legendární zakladatel třídy, je to model kvalitní, pohodlný, neskutečně variabilní a se skvělými motory.
Ale jednou z hlavních deviz modelu byl jeho šarmantní a tak trochu futuristický design. A o to teď chce Renault přijít s nástupcem, kterého jsem se po pravdě řečeno tak trochu lekl 😒
(Ty Marcovy fotografie asi nebudou spekulace, protože přesně odpovídají stylu současného Renaultu a záběrům ze špionáží)
To si máme tento šperk nechat vzít a nahradit ho kombinací Kačera Donalda s čínským bourákem???
Je to škoda, bojím se, jak dopadne "král Evropy", Espace...
Už to schytal Modus,teď i Scénic.(I když je možné, že mě ve skutečnosti mile překvapí 😉 )
Renaulte, prosíme tě, vrať se do starých dobrých kolejí a představ světu nový Avantime 😄
Je to samozřejmě subjektivní 😉
myslím že posledný facelift je dôstojná rozlúčka s touto generáciou..a obávam sa že už lepší Scénic nebude...
Avantime je zhmotnění snu...vrchol motorismu.A s tím Scénicem máš pravdu