Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Dixik2
Premiéra na podzim 2018.U prodejců od 10KT/19.
Každopádne ponuka toho súčasného je osekaná už teraz, včera som konfiguroval Passata a ako jedinú benzínovú možnosť mi ponúkalo 1,4TSI, čo ma prekvapilo. Tak pozerám cenník a skutočne, v ponuke je len jeden benzín (1,4TSI 110 kW) a dve nafty (2,0TDI 110 a 140 kW), všetko ostatné je už vyradené a nedá sa objednať. Neviem, či to súvisí s očakávaným príchodom faceliftu, alebo s novou emisnou normou od septembra, každopádne výsledok je rovnaký, teda že etalón triedy, pýšiaci sa donedávna množstvom motorizácií, má aktuálne jeden benzín a dve nafty. 8-s
U skodovky uz minimalne dva tydny nejde objednat ani jediny model. Podle me porad homologuji. A je to ostuda.
U prodejců MY19 jde objednat.Akorát nejsou ceníky,protože nemají homologovanou spotřebu a konfigurátor by měl být funkční u Fabie příští týden a zbytek modelů po celozávodní dovolené.
Kazdopadne mi to prijde jako slusnej pruser. Otevru stranky ctu- aktualne nejde zadne auto objednat do vyroby, jen skladovky. Kolik zakazniku slo jinam? Ja bych za tohle vyhazoval.
ale kecy, prodávám Škodovky a normálně objednávky běží a výrobní týdny nám plánují 😉 to že si to auto nesestavíš a nejsou ceníky, je věc jiná, ale to jen kvůli emisním normám, které zatím nemají hotové..
No = a to je ta ostuda 😄
Ale nebál bych se že zákazník pude jinam = to budou výjímky :-!
Ale nebál bych se že zákazník pude jinam = to budou výjímky :-!
V českém je ještě benzínovej dvoulitr s 200kW, nicméně ten nejzajímavější motor, dvoulitr se 162kW, tam chybí.
U nafty sice chybí nejsilnější biturbo a nejslabší 1.6, ale hádám, že většina prodanejch byla stejně 110kW a 140kW...
Jinak někde jsem četl, že za to zčásti může staré 6q DSG - tam, kde už je osazené nové 7q DQ381 (tj. v Arteonu), tam jsou nižší emise a motor zůstává v nabídce. Takže hádám, že u Passatu teď honěj zástavbu DQ381, aby mohli zase prodávat.
U nafty sice chybí nejsilnější biturbo a nejslabší 1.6, ale hádám, že většina prodanejch byla stejně 110kW a 140kW...
Jinak někde jsem četl, že za to zčásti může staré 6q DSG - tam, kde už je osazené nové 7q DQ381 (tj. v Arteonu), tam jsou nižší emise a motor zůstává v nabídce. Takže hádám, že u Passatu teď honěj zástavbu DQ381, aby mohli zase prodávat.
162kW už nebude, zřejmě ho ani nenechají homologovat dle WLTP.. takže alternativy ve 2,0TSI jsou 140kW, 180kW a 200kW.. jak do kterého modelu
olsztyn
No jestli to takhle opravdu vypadat, tak mi přijde velká škoda zrušení toho zajímavého detailu napojení světel na masku, které vytvářelo dojem negativního sklonu světel a měnilo výraz auta v závislosti na úhlu pohledu :no:
[odkaz] [odkaz]