Novinky

Zpět na článek

Audi a Hyundai ohlásili partnerství, společně budou tvořit palivové články

16 komentářů

JirkaV8
Proč je tu jen celá galerie Houvnaju? 8-s Stanislave Stanislave, do pekla se někdo hrabe. Aneb když je noční poluce silnějši než autor :no: Na komponentech dnes spolupracuje navic pomalu každý s každým včetně externistů a dodavatelů >😁
vabis
Treba je Koloman na ty partnerstvi. Dneska se zaregistrujes a je to >😒]
tune.lar
>😒] >😁 :-! :yes:
car
Teď už chápu ten předek A1 od Kony..No myslím,že Hyundai může Audi hodně pomoct a dostat je dál..a bez podvádění 😉
3_diamanty
maju svoje know-how ktore by nemuselo ostat len "doma" ... tak preco si vzajomne nedopomoct spolupracou .. a aj mne su obe tieto znacky coraz blizsie... k tomu ako sa hovori uspech zavazuje ... a uspesny si hlada uspesneho... :yes:
stabilo
Co na toto řekne Vladimír - to mu soudruzi z KLDR udělali schválně!!!!
Mino 1
Ten sa potesi. Ale co na toto povie internetova komunita audifilov a rejzokastrolhnujdaj hnidopichov?
car
Soudruzi z KLDR..tak to už je špatný 😉
LadislavKelib
Je fajn, že Hyundai bude spolupracovat s Audi, alepoň se audi něco přiučí. Hyundai je pro mě průkopník co se týče technologií a když se o to podělí zrovna s Audi, no proč ne? 😄
car
..přesně tak,moje řeč..
cascadia2
Trolle komediante, mě upřímně děsí představa mít hnojdu. Ble 8-s
PetrStary
autu na vodík jsem už delší dobou fandil, konečně to hyundai tady začne prodávat 😄
wakantanka
A plnit nadrz tomu budes chodit kam?
Beefcake
K najblizsiemu vodovodu ?
Mates35
Na to jejich Nexo se už klepu. To bude průkopník eko vozů. Doufám, že bude šance si někde vyzkoušet.
Beefcake
H-hejterov moze aj slak trafit, ze bude spolupracovat s koncernom 😄