Novinky
Parada....
skoda ze to neni kabro😒
ani ne..tohle je brutal sportovni nacini...tam se s otevrenou strechou nejezdi.Sice Merc prisel se skladacim hardtopem a je to dobra vec oproti platene strese...u 65amg se jedna ale o zbran,ne o zadne paradeni bez strechy😄
1870kg mi teda moc jako moc nízká provozní hmotnost neprijde
507
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
to jo, taky mě to číslo trochu zarazilo. treba 1380kg by vypadalo daleko líp 😄 ale je to nádhera i tak.
507
"Akcelerace z 0 na 100 km/h pak trvá 11,0 s a maximální rychlost je elektronicky omezena na 320 km/h." - opravte si to na 200km/h 😄
507
Pýtam sa všetkých, ktorí nežijú v SRN, načo také auto? Veď s týmto výkonom stačí jednotka a dvojka a už je 130 km/hod. A čo potom? Už len porušovať predpisy! Načo " chlapské auto", keď ho ani nevyskúšam, ba od 1.10. 2008 mi tak akurát na Slovensku vezmú papiere.Čo ty na to Matelko, keď si neodkrútil ani Š-100?
507
no za prve by v takovym pripade nemohlo existovat 90 procent aut, a za druhe to jednou krasne popsali v topgearu..myslim ze u clk v podobne uprave...prirovnali to k motorkam..ktery si dnes uz temer nkdo nekupuje kvuli uzitku , ceste do prace ale pro radost, pro zabavu, adrenalin a taky, jak bych to popsal, pro urcity zadostiucineni a prestiz a hrejivej pocit velkych kluku z hracek. proste po tezkym tydnu v businessu si rano o vikendu jedes zablbnout na okruh, nebo projet na oblibene prazdne okresce, uzivas si sily a zvuku motoru.. stejne jako bys vytahl 180 konovou suzuki ktera je jeste o dost rychlejsi...
[odkaz]
[odkaz]
No první věc co mě napadá - na okruh? 😄 vždyť to je odpověď mercedesu na auta typu Lamborghini Murcielago, F 599 GTB apod.
507
Matelko Teba za hovorcu nepotrebujem,určite nie takého, čo si vymýšľa, ty sa uč radšej slušnému správaniu a študuj gramatiku.
507
507 je lepší se bavit věcně. Tupci, *, pasáci ovcí apod. nikam nevedou :no:
507
Já jsem se mu snažil něco napsat. Jenže ty to celý odpráskneš tím že ho nazveš tupcem. Proč? Že má jinej názor než ty? Vždyť má pravdu, je to jenom jinej úhel pohledu na tu samou realitu
...tak to je snad prvy M-B ktory ma gule. Vlastne spolu s rovnakou ediciou CLK druhy. Vynikajuci svalnaty bodykit, ktory da kazdemu najavu s kym ma co docinenia. :yes:
Akurat startovacie tlacitko v tom kuse hliniku pred laktovou opierkou vyzera divne. V SLR predviedli ze to dokazu aj lepsie.
Akurat startovacie tlacitko v tom kuse hliniku pred laktovou opierkou vyzera divne. V SLR predviedli ze to dokazu aj lepsie.
507
tonny.p2
Nic proti M6,ale toto je ina liga,na toto treba nasadit tazky supersport.
Aj ked,keby prislo Audi s nejakym dobre "nadopovanym" modelom R8...
Navic kdyz seslapnes pedal neuslysis sekacku na travu😃
ne vlastne ty tu vubec nejsi, o autech nic nevis protoze nejses zainteresovany v oboru 😄
Ale ked sa clovek pozrie na cenu sl black a m6 tak mu furt ostava este dost milionov na upravu m6