Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářePřipomeňte si sportovní Porsche se čtyřválcovými motory ve velké galerii
13 komentářů
Anonym
děsí a zhnusují.
A často to dám najevo.
Proto dnes poděkuji za velmi zajímavý a informacemi nabitý článek!
Paráda!
Místo okomentovaného odkazu na YT nebo blábolům k fotomontážím.
Ale protože je to článek pěkný, moc kliknutí a diskuse nevyvolá.
Čtenářstvo je veskrze tupé a kliká na články, kde je v nadpisu Tesla, Octavia RS a pokud možno otazník či vykřičník.
Za ten zbytek čtenářů: :yes:
A často to dám najevo.
Proto dnes poděkuji za velmi zajímavý a informacemi nabitý článek!
Paráda!
Místo okomentovaného odkazu na YT nebo blábolům k fotomontážím.
Ale protože je to článek pěkný, moc kliknutí a diskuse nevyvolá.
Čtenářstvo je veskrze tupé a kliká na články, kde je v nadpisu Tesla, Octavia RS a pokud možno otazník či vykřičník.
Za ten zbytek čtenářů: :yes:
Souhlasím, že dnešní článek je nad rámec jejich klasického psaní, ale ono jsou to defakto už retro informace, dané do celku, takže by se nemělo tolik toho pohnojit při psaní článku >😁
Můj nejepičtější crash!
Ale jinak ano, 944 super, pro mně je vrchol čtyřhrnků 968, dotažené auto, a tak nějak víc porsche díky těm kulatým světlům.
Ale když havaruje ajatolláh automobilismu s prestižním sportovním vozem, je to grandiózní!!! >😁 >😁 >😁
Jinak 968 jsem neměl tu čest, jen jsem krátce projel 928.
Jinak ty velký čtyřhrnky byly překvapivě kultivovaný a ta 944 dokonce na 2.5 benzín a tu dobu fakt málo žrala.
Víš sám, kolikrát to rozštípal třeba sedminásobný mistr světa Michael Schumacher?
Zabil se i Senna.
Villeneuve.
Bellof.
>😁 >😁 >😁
Tohle nejvíc připomíná klasiku😒br /> Smetana,
Komenský,
Dvořák,
ještě jsem se vám zapoměl, děti, představit, jmenuji se
Cimrman...
já jel jak tupý hovado po rovný tříproudovce…
a pak na avii
>😁
928 S4 stále hodlám koupit, ale ty ceny jsou mimo....
Já měl 944 S2 a v ovladatelnosti souhlasím s článkem, navíc byla i agilnější než můj další Boxster 2.5