Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetiny

Zpět na článek

Středočeská policie odhalila letos 400 aut se stočenými km

12 komentářů

Hittman
měla cebia loni obrat a zisk?
JirkaV8
Cebia je na h *** o ;-\ to i Sdružení SOVA na svých stránkách zveřejnilo asi 12.000 konkrétních aut se stočenými tachometry :yes:
samael
věřit, že desetiletá oktávka má najeto 160 000 km, proto se podvodníkům tak daří.
Hook
Mám 13 leté Mondeo, co má najeto 130tis, takže proč ne. Když člověk používá víc aut, tak to tak nepřibejvá.
Googlit
Tak Fordy jsou víc v servise než na cestách takže zrovna u nich bych tomu věřil.
Hook
Jak ktery, tohle je V6, menil jsem akorat starter a zadni pruziny.
Nicco
Primerny rocny najezd v CR je myslim 6000km. Takze ano. Jenomze nejvic prodavanych aut jsou stoceniny a z dovozu, protoze na tom jde nejlip vydelat, historie nejde tak dobre overit (novy ukol pro Brusel) a taky nejvic aut na prodej dodavaji firmy a leasingovky, a ty auta najedou hodne, takze ano, najdou se soukroma auta s malym najezdem, ale ty se strati v poctu firemnich s velkym najezdem.
samael
Jen výjimka potvrzující pravidlo. Mám 13 leté Mitsubishi Evo s 55 tisíci.
Googlit
U deset let staré oktavky se kilometry neřeší. Tam jde spíš o záchranné práce na hnijicich prvcích karoserie. Přední blatníky, páté dveře...
tesnav
Ano, osobní zkušenost. Okta 10let, natočeno 180.000. A zájemci poukazovali na auta na inzertních serverech, která měla mít 80 - 120 tkm ...

Kolega kdysi sháněl OII, 3 roky starou. Měl šanci si ověřovat km. Polovina prodávajících mu na vyžádání už rovnou neposlala VIN, proč asi, druhá polovina, asi 20-25 aut, byla stočená ve všech případech. Jedno auto mělo na hrbu uz při dvouleté prohlídce přes 250tkm. Jako tříleté mělo 90.
Nicco
Nekdo u policie asi koupil stoceninu, tak se nastaval a konecne neco delaji, jinak se to asi vysvetlit neda.
PetrStary
400 tis km je celkem dost, ale když se podíváte, tak snad jediný autobazar v ČR - áčka se takhle podílí a bojují proti stáčení kilometrů, ostatní autobazary jsou zticha...