Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Čtvrtý ročník Dacia Pikniku: Láska na pět

V Šiklově mlýně na Vysočině se letos sešlo už osm tisíc příznivců dacií. Pokud bude trend nadále rostoucí, za pár let se do westernového areálu nevejdou…
Zpět na článek
21. 8. 2018 18:20
Re: Hoho,
Myslím, že byste oba dva koukali. Duster má jistě stále spoustu chyb, ale jízda (podvozek, komfort, i minimálně jeden z motorů) Vám vyrazí dech.
Avatar - rokyta.p
1. 7. 2018 20:25
Re: Hoho,
Věta s Passatem je samozřejmě blbost. Daciu nemám a ani mě neláká, ale se zbylým nemám problém. Přej a bude ti přáno. Lepší koukat na krabice v blátě a poslouchat nějaké Vohnout, než pálit trenky na zahradě ;-)
1. 7. 2018 16:13
Re: Dacia
Tak z těch tvých pár desítek byla nakonec tisícovka veteránů. :-)
Ale pro auto cz byl důležitější sraz Dacie kde se setká pár nadšenců s kalíškem piva na louce. >:D
30. 6. 2018 21:42
Hoho,
Supr, pobavilo, dik. S Dusterem je lepsi svezeni nez Passatem, to je snad jasny.
Doufam, ze se vecer tocilo Starobrno ci Ostravar, hral Standa Hlozek a hosteskovaly miss hasicskyho balu v Mrtenove.
Tyvoe, sraz Dacii:))
30. 6. 2018 19:00
Re: Dacia
Pokud se na věc díváš optikou, čím víc lidí tím lepší (zajímavější) akce máš pravdu.
Já to vidím tak, že třeba v tom Slavkově uvidím několik různých aut, které jen tak na silnici nepotkám. Můžeš zde spatřit historii automobilismu. Nadšení majitelé v dobových kostýmech a akce zasazena do zámeckého parku nepostrádá noblesu. Jinými slovy, kdyby tam byl jediný veterán, má tato akce pro mne větší smysl a váhu, než 8ono nadšenců Dacie. (Vůbec nic proti Dacii nemám)
30. 6. 2018 16:11
Dacia
Radku, téměř osm tisíc lidí na srazu Dacie, o tom si mohou nechat jiné automobilky vážně jenom zdát. A to jsem tam nebyl já, kvůli nemoci. Pár desítek (?) veteránů za Brnem to nevytrhne.
30. 6. 2018 11:48
Slavkov
Co nějaké info o právě konaném setkání veteránů ve Slavkově u Brna. To raději pí...iny o naplavce, demoliční derby a nějakém srazu Dacii. 8-s