Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Anonym
o "rozmáznutí Bugatti ještě potupněji" si pane "redaktore" nechte od cesty.
Nebo si začnu myslet, že o autech nic nevíte.
Nefunkční rozhrkaná patlanina, nepoužitelná a udělaná jen a jen za jedním jediným účelem, tj být o kousek nejrychlejší než do včech detailů propracovaný skvost, u něhož je rychlost jenom jedním z jeho atributů. Vedle honosných materiálů, bezkonkurenčního zpracování a vysoké míry komfortu a výbavy.
Nebo si začnu myslet, že o autech nic nevíte.
Nefunkční rozhrkaná patlanina, nepoužitelná a udělaná jen a jen za jedním jediným účelem, tj být o kousek nejrychlejší než do včech detailů propracovaný skvost, u něhož je rychlost jenom jedním z jeho atributů. Vedle honosných materiálů, bezkonkurenčního zpracování a vysoké míry komfortu a výbavy.
beibej
F40 mělo maximálku 324 km/h.
McLaren F1 zase 371km/h. 386 bylo s posunutým omezovačem, tedy ne v ofiko prodávané verzi.
McLaren F1 zase 371km/h. 386 bylo s posunutým omezovačem, tedy ne v ofiko prodávané verzi.
McVladin
Pri McLarene je chyba pri nazve.F1 neodkazovalo na posobenie v f1 alebo skusenosti. Ked auto vyvijali kralom bolo Ferrari F40...v McLarene si dali za ciel byt vykonnostne lepsi aspon 39x....a z toho vzniklo F1 - cize prameni to z interneho označenia
Hugo_lo
Jo rychlé automobily, to je něco pro mě. Dva krát už jsem se byl svést na okruhu a pokaždé to byl parádní zážitek. Určitě si ho ještě někdy zopakuji 😄 . Nedávno jsem si přečetl zajímavý článek o rychlých autech na https😐/pansky-svet.cz/auto-mot👋 a překvapilo mě, že SSC Tuatara prý jel 533 kilometrů v hodině, to si nedokážu vůbec představit.
Třeba ten Duessie…
SSJéčka Garryhoho Coppera a Clarka Gablea byly určo rychlejší...ale neví se o kolik.
400 koní a 230+ je na třicátý léta rachot...😊
F40 to mělo těžké, být nejrychlejší v osmdesátkách? protože Countach a DIABLO se zlepšovaly? Diablo vyjelo 1990.
a F40 ihned překonalo (myslím 325kmh)