Novinky
stalo by za to zminit datum narozeni obou aut
americka bestie se poprve ukazala pri inauguaci bushe 20.1.2001
americkej auris se oficialne ukazal pri inauguraci putlera 7.5.2018
rozdil 17 let
americka bestie se poprve ukazala pri inauguaci bushe 20.1.2001
americkej auris se oficialne ukazal pri inauguraci putlera 7.5.2018
rozdil 17 let
A i když připustíme, že nová Putinova limuzína může být díky datu narození trochu lepší, tak pořád je tu jeden velký rozdíl. Jaká bude limuzína amerického prezidenta řeší jeho kancelář a bezpečnostní e😜erti, tak jako spoustu jiných trochu podružných témat. Kdežto Putinova limuzína je v Rusku úkol number 1, i kdyby na chleba nebylo a Putin měl vykrvácet.
A nedostal náhodou Obama novú verziu Bestie? Neviem len sa mi čosi také marí.
jj :yes:
co jsem nasel, Obama pri inauguraci v 2009 jel fejstliftovanou verzi, ktera by mela byt aktualni doted
[odkaz]
co jsem nasel, Obama pri inauguraci v 2009 jel fejstliftovanou verzi, ktera by mela byt aktualni doted
[odkaz]
Foto 1) Vladimír je frustrován 😐
Foto 2) šejk má poněkud rozpačité dojmy. Vladimír ví, že je to špatné, ale nechce to říct a čeká na šejkuv zdvořilostí názor >😁
Nevím, kolik jsi viděl fotek nebo videí, kde se Putin řehtá a netváří vážně, já ještě žádnou.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
snad stačí, několik desítek jich zde tapetovat nebudu. Donald je také šéfem jaderné velmoci a ne vytlemená roztleskávačka a usmát se umí.
Nic proti Cadillacu ale ten Aurus dokonce vypadá i moderněji, na Cadillacu už je dost znát ten věk...