Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
nippon
0
Dlhá verzia má iba 250 l kufor?
3_diamanty
tak ako je dokonaly range rover tak je za mna dokonaly aj jeep wrangler len kazde z nich ma svoj vlastny smrnc dizajn styl a auru :yes:
rovnako aj kabina wrangleru za mna nikdy nevyzerala lepsie a zaroven je to stale to stare dobre retro ako ma byt ... inak mne sa hodne zapacil aj ten maly renegade po facelifte.... razom je z toho uplne iny krasavec a zaroven sikovny baby jeep ... a v trailhawk verzii [odkaz] s top dizlom ma aj redukcnu prevodovku co fakt konkurencia od juke alebo vitary proste neponukne .... ( hoc ja by som radsej to nove 1,3T v benzine s klasickym 4x4 bez redukcie.. proste mi tu pasuje viac mensi benzin )... aj novy compass vyzera famozne ( paci sa mi velmi a je aj dokonale posadeny ) a udajne aj hodne dobre jazdi a jeho celosvetove predaje potvrdzuju ze je aj vdaka nemu jeep opat na spravnej ceste.... takze za mna jeep to znova vali ( opat a konecne ... znova je tam kde ho chcem vidiet ) .... renegade, compass, cherokee, grand cherokee, wrangler, aj "cinsky" grand commander... vsetko su to za mna krasne masiny ... zlate jeepy a range rovery :yes:
rovnako aj kabina wrangleru za mna nikdy nevyzerala lepsie a zaroven je to stale to stare dobre retro ako ma byt ... inak mne sa hodne zapacil aj ten maly renegade po facelifte.... razom je z toho uplne iny krasavec a zaroven sikovny baby jeep ... a v trailhawk verzii [odkaz] s top dizlom ma aj redukcnu prevodovku co fakt konkurencia od juke alebo vitary proste neponukne .... ( hoc ja by som radsej to nove 1,3T v benzine s klasickym 4x4 bez redukcie.. proste mi tu pasuje viac mensi benzin )... aj novy compass vyzera famozne ( paci sa mi velmi a je aj dokonale posadeny ) a udajne aj hodne dobre jazdi a jeho celosvetove predaje potvrdzuju ze je aj vdaka nemu jeep opat na spravnej ceste.... takze za mna jeep to znova vali ( opat a konecne ... znova je tam kde ho chcem vidiet ) .... renegade, compass, cherokee, grand cherokee, wrangler, aj "cinsky" grand commander... vsetko su to za mna krasne masiny ... zlate jeepy a range rovery :yes:
zlysoused
Defenderu. Jsem zvědavej, jestli LR přijde s novou generací.
Slováci ti časem řeknou, jednou určitě, ale myslím že to v dohledné době nebude. Z Defenderu zbude spíše jen jméno a pár jednoduchých linií. Navíc ta auta jsou docela odlišná, domnívám se, že si reální zákazníci do zelí nelezou. Fandové nad obrázky jistě.
defik predpokladam ze bude.. ale nie hned... tusim az niekedy po r 2020 by mohol prist .... najprv zacneme v nitre chrlit discovery... a casom snad prave aj nove defendery :yes:
Discovery Sport nebo Discovery? Ten první je takový menší kompaktní. Tak 2020 je za rohem, to už by se muselo dávno kupovat první nářadí, dodavatelé být připraveni a tak. No uvidíme, pokud jo, tak já myslím že později. Každopádně díky Brexitu slovensko na JLR trochu vydělalo.
svatekr
Jeep je legenda a Wrangler je prostě miláček. Chtěl bych umět takhle fotit. Jak třeba vjíždí do té strouhy s vodou, to je vzrušující. Ještě aby měl podporu v českém prostředí a nemusel člověk jezdit pro náhradní díly do zámoří.
Něco jsem našel i na rdr.crownauto.us/cs/ - [odkaz] Píšou tam 2017/2020, ale nevím, jestli to není omyl :-)
Něco jsem našel i na rdr.crownauto.us/cs/ - [odkaz] Píšou tam 2017/2020, ale nevím, jestli to není omyl :-)
Sdílení komentáře