Novinky
Avanti
0
Ibaže by som sa mýlil...
A to zvenku i zevnitř. Jen ta vypouklá mříž vepředu mi silně připomíná vězeňskou masku kanibala Dr. Lectra…. Tu bylo třeba pojednat trochu jemněji, skromněji.
Súhlas. Samozrejme nadšenie ako vždy mierne opadne pri nejakej skromnejšej verzii (predsalen obrovské 20" disky robia svoje, tak isto výrazná modrá a Sline paket), každopádne mi to príde o dosť výraznejšie tvarované a zaujímavejšie ako pomerne fádna o triedu väčšia Q5. K tomu slušná paleta motorov (tam, kde obdobne veľký Karoq končí, Q3 len začína). Takže za mňa :yes:
Vždyť to samé bylo v minulé generaci, tak jaké omezování nafty?? Troje typy světel? Chtěl bych vědět, jak svítí ten led základ...
Kde odkoukali tu mřířku se 6ti úhelníkem, u Suziki Swift ??? Bude i u Octavie ?
A co ty vypouklé blatníky, od Focusu nebo od ostatních.
Tedy totální nuda.
A co ty vypouklé blatníky, od Focusu nebo od ostatních.
Tedy totální nuda.
a ma to aj 4 kola ako swift .. kruci :😉 😉 .. dalsia ostuda ... ale neboj.. ono se to pak proda 😄
PS: ono je to kusok uz skor akoby 8-hran ... sedi mi to tam... klasicky "stlaceny" sesthran ktory sa snazi akoby cerit zuby to nastastie uz nie je... takze v tomto tiez nove Q3 chvalim.. aky to rozdiel voci povedzme takej novej A8 kde ta jej inak tvarovana maska autu uz zrazu vizualne fakt nesedi.. ale Q3 to zvladla na jednicku.... :yes:
PS: ono je to kusok uz skor akoby 8-hran ... sedi mi to tam... klasicky "stlaceny" sesthran ktory sa snazi akoby cerit zuby to nastastie uz nie je... takze v tomto tiez nove Q3 chvalim.. aky to rozdiel voci povedzme takej novej A8 kde ta jej inak tvarovana maska autu uz zrazu vizualne fakt nesedi.. ale Q3 to zvladla na jednicku.... :yes:
Nojo jaky obrovsky prekvapeni - proste Tiguan od Audi, nic vic.
Lip to vypada, bude trochu tissi, jezdit bude v podatate uplne stejne, ale jinak je to proste uplne obycejny Tiguan vcetne kompletni motorove nabidky.
Ale tak kdyz to lidi chtej, proc ne.
Tiguan😒br /> 4486 x 1839 x 1632 a rozvor 2681 mm
Q3😒br /> 4485 x 1849 x 1585 a rozvor 2681 mm
Lip to vypada, bude trochu tissi, jezdit bude v podatate uplne stejne, ale jinak je to proste uplne obycejny Tiguan vcetne kompletni motorove nabidky.
Ale tak kdyz to lidi chtej, proc ne.
Tiguan😒br /> 4486 x 1839 x 1632 a rozvor 2681 mm
Q3😒br /> 4485 x 1849 x 1585 a rozvor 2681 mm
Kde si si zabudol okuliare, toto sa na Tiguan nepodobá ani z kilometra, práveže Audi pekne zapracovali, aby na rovnakom základe dostali totálne odlišné auto s výrazným dizajnom, vedľa ktorého vyzerá Tiguan ako nudná krabica (vlastne Tigi vyzerá ako krabica popri čomkoľvek). Ale ak narážaš čisto na obdobnú techniku, potom nie je prekvapivé, že sesterské kompaktné SUV na rovnakej platforme zdieľajú techniku, to je ako tvrdiť, že A3 je proste Leon od Audi, nič viac.
Krabice jako krabice, nabubřelý předek to nezachrání.
Naštěstí se mi taková auta nemusí povinně líbit.
Tipuji ovšem, že Freddka naráží spíš na kompletní technický základ obou aut, než na podobnost. A na to, jak nám koncern za prémiové ceny prodává mainstreamovou techniku.
Naštěstí se mi taková auta nemusí povinně líbit.
Tipuji ovšem, že Freddka naráží spíš na kompletní technický základ obou aut, než na podobnost. A na to, jak nám koncern za prémiové ceny prodává mainstreamovou techniku.
Hm, potom Ťa musí z Mercedesu A triafať šľak. 😉
Poslední mohykán, kdy D3 potvrzuje technicky prémii je HB 1er, vše ostatní jsou v zásadě technicky srovnatelné předokolky. 😄
Samozrejme mluvim ciste o platforme.
Mimochodem co je za problem s Ackem? Ma platformu od MB a pokid jsi normalni, mas v tom i motor od Mercedesu. Ne ze bych si koupil MB predokolku... 😄
Mimochodem co je za problem s Ackem? Ma platformu od MB a pokid jsi normalni, mas v tom i motor od Mercedesu. Ne ze bych si koupil MB predokolku... 😄
Co by jsi cekal, kdyz obe auta sdili podvozkovou platformu. Na druhou stranu cilovy zakaznicky segment tohoto vozu ani netusi, co podvozkova platforma je a ze existuji hodnoty, ktere jsi uvedl. Audi odlisuje od VW design a v tomto ohledu je rozdil patrny.
Cela VW A.G. je neskutecny generator penez. Kauza, nekauza jednoduse jedou.
[odkaz]
Cela VW A.G. je neskutecny generator penez. Kauza, nekauza jednoduse jedou.
[odkaz]
myslím, že to absolutně ničemu nevadí. Obyčejný Tiguan je velmi kvalitní základ, který sám o sobě nemá problém konkurovat modelům jako jsou X1, GLA, XC40, takže vyšperkováním takového základu u Audi jistě nebudou mít sebemenší problém postavit se konkurenci, stačí přidat R5 do top verze (kterou Tiguan nikdy nedostane) a technicky mají vymalováno jak vůči Tiguanu, tak vůči čtyřválcům konkurence a o kvalitu odhlučnění nebo interiér nemám obavy.
Srandista? Porovnávás šrot vw s BMW a MB? To chce odvahu, vypadá to, že aktuální model od MB či BMW doma v garáži nemáš, jinak bys tu hovadina nenapsal.
BMW a MB je úplně stejný šrot, motory napříč, pohon 4x4 přes spojku, čtyřválcové chrchle. Co tam máš dál?
[odkaz]
[odkaz]
Hovadiny píšeš Ty, ako už uviedol kolega Šimpanz, technikou si nemajú moc čo vytýkať, prémia v tejto kategórii menších SUV nemá ani sofistikovanejšiu techniku či pohony ani motorizácie. Zober si X1, v základe predohrab, pre vyššie motorizácie 4x4 (cez viskospojku), maximálne 2,0 R4, ako základ dokonca len trojvalec, automaty dvojspojky, len pre silnejšie motorizácie HDM (avšak nie ten špiškový ZF pre pozdĺžnu zástavbu, keďže tu sú motory naprieč), atď. Kde je tu nejaká technická nadstavba oproti Tiguanu? 😉
Prdlajs, v garazi mi parkuji VW, MB i BMW a kvalitou se jedna o srovnatelna auta.
Rozdil je hlavne v poctu valcu pod kapotou a pohonu predek/zadek, ktery u VW mit nemuzes, coz dnes zejmena definuje rozdil mezi premii a mainstreamem.
Rozdil je hlavne v poctu valcu pod kapotou a pohonu predek/zadek, ktery u VW mit nemuzes, coz dnes zejmena definuje rozdil mezi premii a mainstreamem.
ono je dnes uz vsetko v autach hodne podobne... auta su si dnes uz podobne ako vajce vajcu... a hoc aj zvonku mas pocit ze su uplne ine v kabine je to zase len hra milimetrov co do priestoru... aj hra palcov co do displeja aj hra nejakych tych plus minus par kw pod kapotou ... a aj vybavou uz v ziadnom kusku dnes nie si o nic podstatne ukrateny bez ohladu na logo .. ide tu uz skor len o to ktore auto ti fakt v reale ako sadne ... ( vyhlad z vozu, posed, sedacky , vnutorny pocit z priestoru, zaruky, pristup predajcu, sympatie k znacke a pod ) .. ale celkovo uz nejde vlastne ani nejak spravit chybu.. 😉
po novej A1 aj A6 aj Q8 dalsie nove audi ktore sa mi vyslovene paci .... aj tie sikovne linky na blatnikoch... interier.. celkove proporcie a opticke rozlozenie vahy .... za mna fakt dokonale zvladnute a zaroven uz konecne ziadna nuda ale ozaj premiova vizaz ( podobne ako u novej malej A1 aj tu napisem ze konecne premiova vizaz ) .. yes.. yes .. vidim to na dalsi velky bestseller od audi :yes: