Novinky
507
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
507
:yes: souhlasim s tebou a diky za oblicej toho prasaka..
507
Ja se o tobe nikdy nevyjadril jako o klouckovi.vetsinou jsem s tebou souhlasil,je pravda,ze jsem se pobavil na olizovani plastu,spousteni dvirek schranky a vrstvenych sklech,ale vice mene se s tebou shoduju dost casto jestli jsi si nevsiml,nejednou jsem se te i zastal.
507
Pekný príspevok. Súvislý, komplexný a hlavne vlastný názor, že s ním celkom nesúhlasím je druhá vec, ale konečne tomu dávaš obsah, len tak ďalej!
Ja nevim jak vy,ale kdyz jsem to videl poprve,podruhe ,potreti i po xte, poda bych nejradsi sel a zmlatil toho prasaka,kterej zaridil nove sedmicce tak nehezkou predni a zdani cast.Je to opradu osklive,alespon pro me,pripomina mi to tvary Cinskych plagiatu,proste fuj.Jenom na pate fotce se na to da koukat..na tu masku.Na zadek se neda koukat vubec 😢.Interier je peknej,jak jinak,ale to co je na ocich jako prvni stoji za.-... :no: :-!
Napadne mi to pripomina reakcie na dosluhujucu Sedmu ked bola predstavena. >😁 😉
507
Ta se mi libila,ikdyz ji ubrali trosku gracie a udelali z ni trosku mafiansko sportovni pocin,porad se mi to libilo,nebral jsem to jako konkurenta MB S,protoze to proste melo jinou filozofii,ale to tu predstavuji nyni..to ma oslovit koho?Gaye a pomlouvace BMW?
Tak to ber tak ze sa tebe netrafili do vkusu. Co ty vies co bude za 6-7 rokov? Kopec ludi bude na dalsiu generaciu nadavat a tuto vychvalovat do neba. Mozno.
pardon ze se pletu do vasi diskuze, ale neverim ze minula sedmicka se nekomu kdo ma rad bmw, nb mel bmw libila..poslapala veskery principy BMW, o tom neni pochyb, a prestoze petka uz se mi libi, s trojkou nemam problem a Z4 bych taky asi prezil, se sedmickou jsem se nikdy nesmiril,to byl silenej krok vedle a myslim ze je zatracene dobre ze se ta nova vraci, pomalu ale jiste k tomu co BMW7 vzdycky znamenalo!
no musim priznat ze u tech fotek jsem si nebyl uplne jistej..urcite obrovska zmena k lepsimu proti te mastodonti hromade neforemnyho plechu minule sedmy, ale furt jsem si rikal ze to neni ono,to video me ale presvedcilo..Sedmicka je zpatky a v plne sile..!!!!!
y predu sa da v ciernej vyzera najlepsie. zadok 0 bodov :no: interier vyzera zo vsetkeho najlepsie. neviem co bmw robi ale najprv bangle (jeho auta sa mi pacia ale vacsine ludi nie a tym bmw najviac straca) potom hooydonk... a aj ked riskujem ze si vas znepraiatelim tak mne sa stara 7 paci viac >😒]
507
BMW se prezentuje jako prémiová značka. Prémiová značka musí vzbuzovat obdiv a respekt. To, co vidím na obrázcích, nevzbuzuje ani jedno... 😐 Naštěští pro BMW je jejich pozice téměř neotřesitelná, tak je vlastně skoro jedno, co na ten trh pustí...
507
pani, tie Tvoje kecy s namyslenosotu, to uz bude tiez bajka. Zadok je naozaj trochu zvlastny, tie svetla su proste disharmonicke. Ale preco by BMW malo posobit namyslene??? Alebo ja neviem A8??? Malo by byt v prvom lade elegantne a zaujimave, svihacke, nie aby liecilo komplexy majitela.
Az na tie disharmonicke svetla sa mi to na videou fakt paci oproti Tej starej. Keby toto naviazalo rovno na E38 a E65 nikdy neexistovalo, nic by sa nestalo
Az na tie disharmonicke svetla sa mi to na videou fakt paci oproti Tej starej. Keby toto naviazalo rovno na E38 a E65 nikdy neexistovalo, nic by sa nestalo
nevym proc by moje auto melo byt namysleny, nevim proc by jakykoliv auto melo byt namysleny???? co to je za kra.vinu??? ma 507 nejakej komplex nb co? je snad majitel zastavarny se zlatym retezem kolem krku v teplakovce a s ledvinkou??? je asi milion jinych kriterii podle kterych by auta mela nb mohla vypadat ale namyslenost???? nazor ***a, nezlobte se na me.
507
Líbí se mi to. Nebudu hodnotit, kterej Citroen je lepší, ale pro mne-konzervu je to prímový auto. Zadní světla upravim kobercovkou, joys uříznu a jinak jsem nenašel nic, co by mě vadilo. Jo, možná to DVD, pokud jede jeden film na obě TV, jak je to běžný, tak je to průšvih, protože každý dítě kouká na jinou pohádku. TV prostě nebrat. To sáčko si měl ten komparzista sundat, jinak jsem spokojen. Můžete spustit výrobu. Váš Navtech.
No uz zacinam tusit, preco pod testmi nie je diskusia. Napriklad tu sa autor moc nevyznamenal, uz vobec neviem, preco ho davaju este aj v telke... Su tu znacne lepsie clanky a lepsi autori, tohto sledujem uz dost dlho. Tento clanok proste :no😒br />
[odkaz]
Nie e by v niecom nemal pravu, ale ked mal A4 1.9 TDI, tak to bolo najlepsie auto a AUDI RULES, od kedy ma 325i tak nafta chrochta (o com sa da v 5er vazne polemizovat. iste nejaky zvukovy rozdiel oproti benzinu tam je, ale auto je proste odhlucnene a s oboma variantami tiche). A zabava urcite musi koncit vaute velkosti 3er, dalej ani krok (asi M5 bude o nicom uplne)a AUDI od teraz je o nicom a nemoze v sportovosi sa rovnat BMW ani ked navlecie na seba vsetky S-pakety, ani 3.2 FSI... Toto nie je moc profesionalne :no😒br />
Ked si clovek precita test, tusim v poslednom case to bolo 135i (snad na tomto webe, nechce sa mi to hladat), tak to je o inom, radost citat. V tom teste 5er okrem nazorov moja 3er v beznine je aj tak lepsia, je tam spusta hluchych miest a nezaujimavej nudnej omacky, nic nove sa clovek vobec nedozvie.
[odkaz]
Nie e by v niecom nemal pravu, ale ked mal A4 1.9 TDI, tak to bolo najlepsie auto a AUDI RULES, od kedy ma 325i tak nafta chrochta (o com sa da v 5er vazne polemizovat. iste nejaky zvukovy rozdiel oproti benzinu tam je, ale auto je proste odhlucnene a s oboma variantami tiche). A zabava urcite musi koncit vaute velkosti 3er, dalej ani krok (asi M5 bude o nicom uplne)a AUDI od teraz je o nicom a nemoze v sportovosi sa rovnat BMW ani ked navlecie na seba vsetky S-pakety, ani 3.2 FSI... Toto nie je moc profesionalne :no😒br />
Ked si clovek precita test, tusim v poslednom case to bolo 135i (snad na tomto webe, nechce sa mi to hladat), tak to je o inom, radost citat. V tom teste 5er okrem nazorov moja 3er v beznine je aj tak lepsia, je tam spusta hluchych miest a nezaujimavej nudnej omacky, nic nove sa clovek vobec nedozvie.
Kvalita zevšedněla >😁 To víš, pizzu s BMW autor nerozváží, na tu má Twingo! 325tkou dospěl asi do určitýho stadia, teď už to bude mít jen těžší. Máš teda pocit, že kdyby byl majitelem M5, že zbytek světa už neexistuje? Já bych s nim teda klidně souhlasil >😁 Ale myslim si, že o tom to je, že je potřeba vstřebávat názory z více periodik. V Autocaru jsou někdy takový "pecky", že čumim, jako vrána. No jasně, domácí produkce válcuje zbytek světa, i když autor lítá v M3. >😁
Už jsem to tu někde probírali, myslím to, jestli je možné, aby novinář měl vůbec jakoustakous míru objektivity a neposuzoval auta v projekci přes vlastní garáž. Já vidím jen jednu cestu, čas a množství projetých a vlastněných aut.
No AUTOCAR je casopis sam o sebe... Nechapem, ze sa tu viaceri odvolavaju, ze ked to napiali v AUTOCAR, tak je to pravda. Ako vidno, ze si mozu kritizovat co sa im za chce, co u nas moznost novinari nemaju (lebo nabuduce by dostali prd a nie auto), ale niekedy pisu neskutocne blbosti a neda sa im verit. Ale to trebars este niekedy preberieme, ten AUTOCAR 😉
Ale myslim, ze M5 skutocne este zabavne auto je, aj ked to nie je stredna, ale vyssia stredna 😉
Ale myslim, ze M5 skutocne este zabavne auto je, aj ked to nie je stredna, ale vyssia stredna 😉
Já v tom testu nevidím nic tendenčního, řekl bych, že je to spíše záznam z momentu dospění jednoho motoristického novináře. Popsal to přesně, došel do stadia, kdy ho prostě neohromí samotný fakt, že si sedí v pětkovém BMW a může dva dny dělat vrrrm vrrrm. A začíná se zamýšlet nad běžně používanými schematy a klišé, která se v hodnocení některých aut vyskytují, a která, nutno dodat, také sám používal. Obecně je problém v definicích či označeních, tady mám na mysli slovo sportovní, sportovní auto, sportovní jízda, zábava za volantem, tohle jsou prostě kategorie, které nejdou naplnit všeobecně uznávaným významem, na průmětu se můžeme shodnout, ale hranice jsou velmi rozostřené a individuální. BMW 5 je autem, které lze těžko označit za sportovní, je ale autem, které v rámci své třídy nabízí nejvíce vlastností, které jdou směrem ke sportovní jízdě. V některých variantách s benz. motory, manuální převodovkou a bez "vymožeností" typu active steering se sportovnímu pojetí blíží velmi, v jiných jako např. testovaná čtyřkolka v dýzlu a s automatem to ani nemůže mít se sportem nic společného, už z podstaty. Prostě ani BMW neumí zázraky, velikost, váha, to jsou atributy hovořící proti sportovnosti a zábavě a je jedno, kdo je výrobcem. 😉
ale jo, ako v zasade ja tiez mam nazor, ze vyssia stredna uz fakt moc sportova nie je a ani diesel nemilujem.
Ale podla mna uz 535i sedan sa moze celkom dat. ide skor ale o zmenu nazorov, ked si clovek pozrie starsie clanky autora...
Ze 5er KOMBI DIESEL AUTOMAT, active steering (inak som rad, ze na to aktivne riadenie nie som jediny, co ma nazor, ze to zo sportoveho pocitu skor ubera, ako pridava) nie je nejaka extra sportova kombinacia, ale o tom nemusel byt cely clanok.
A na nejaku hlucnost dieslu v 530xd by som fakt teda moc nevsadzal (hoci ako pisem, naftu rad nemam). By ma vazne zaujimalo, v akych otackach sa to da so zaviazanymi ocami rozoznat.... A este pred vyse rokom by bola podla autora nafta to jedine spravne a BMW by malo skaredy interier a jedine AUD...
Ale podla mna uz 535i sedan sa moze celkom dat. ide skor ale o zmenu nazorov, ked si clovek pozrie starsie clanky autora...
Ze 5er KOMBI DIESEL AUTOMAT, active steering (inak som rad, ze na to aktivne riadenie nie som jediny, co ma nazor, ze to zo sportoveho pocitu skor ubera, ako pridava) nie je nejaka extra sportova kombinacia, ale o tom nemusel byt cely clanok.
A na nejaku hlucnost dieslu v 530xd by som fakt teda moc nevsadzal (hoci ako pisem, naftu rad nemam). By ma vazne zaujimalo, v akych otackach sa to da so zaviazanymi ocami rozoznat.... A este pred vyse rokom by bola podla autora nafta to jedine spravne a BMW by malo skaredy interier a jedine AUD...
Já myslím, že jsi zbytečně kritickej, samozřejmě, že pokud má autor BMW, tak to je pro něj srdcovka a to z hlavy nedostaneš. Ale co můžeš dělat, když BMW to prostě umí nejlíp? Dělá nejlepší motory a podvozky a to je prostě pravda. O té M5 atd. tam píše, takže to mu křivdíš. S tím Audi to má taky pravdu, viz jiní autoři a jiné testy. Jako mě se prostě ten test líbil. Příjde mi, že byl dostatečně kritickej a přesně to vystihl bez nějakých klišé. Já mu naopak fandím.
to by si musel sledovat jeho clanky uz davno, aby si to pochopil. Ja mam BMW tiez radsej AUDI, ako BMW. Ale kym autor mal AUDI, bolo jedine audi a jedine nafta, o to ide...
A celkovo ten clanok za moc nestoji, podla mna je slaby. Ze to moc sportove auto v kombi nebude da rozum a fakt o tom nemuel byt cely clanok.
Proste menit nazory podla vlastneneho auta je podivne a podla mna celkovo autor moc autam neozumie, ani pisat putavo...
A celkovo ten clanok za moc nestoji, podla mna je slaby. Ze to moc sportove auto v kombi nebude da rozum a fakt o tom nemuel byt cely clanok.
Proste menit nazory podla vlastneneho auta je podivne a podla mna celkovo autor moc autam neozumie, ani pisat putavo...