Novinky
Jen v odstavečku "Co měl Kodiaq jako první škodovka" jsem našel na první dobrou dvě z šesti věcí špatně.
- 7 míst ….viz Škoda 1203 (sice ubohá, ale sériovej osobák to bez debat je, měla až 8 míst)
- bezdrátové dobíjení mobilu....Octavia a Superb o několik měsíců dříve
Ten diletantismus je už ubíjející.
- 7 míst ….viz Škoda 1203 (sice ubohá, ale sériovej osobák to bez debat je, měla až 8 míst)
- bezdrátové dobíjení mobilu....Octavia a Superb o několik měsíců dříve
Ten diletantismus je už ubíjející.
Těžko je mi vzpomenout si na větší sra.čkárnu.
Těžko je mi přijít na důvod takovéto reklamy na Kodiaqa, když se Škodovky nedají už nějaký ten měsíc objednávat.
Těžko je mi pochopit, proč - když už máte potřebu psát o Kodiakovi, nezjistíte si lépe fakta. Třičtvrtě tuny těžký kus není nijak extra vyjímečný, rozhodně není rekordní. Dále medvědi dokáží běžet rychlostmi až k 60kmh, takže Kodiak (pokud není chromý) určitě umí víc, než 40kmh.
Trapnost od začátku do konce.
:no:
Těžko je mi přijít na důvod takovéto reklamy na Kodiaqa, když se Škodovky nedají už nějaký ten měsíc objednávat.
Těžko je mi pochopit, proč - když už máte potřebu psát o Kodiakovi, nezjistíte si lépe fakta. Třičtvrtě tuny těžký kus není nijak extra vyjímečný, rozhodně není rekordní. Dále medvědi dokáží běžet rychlostmi až k 60kmh, takže Kodiak (pokud není chromý) určitě umí víc, než 40kmh.
Trapnost od začátku do konce.
:no:
Už vím proč si lidé kupují tyhle neforemné bedny. Všichni chtějí jezdit na medvědy. >😁
...jak se SM neštítí vydávat za objektivní a nezávislé periodikum. Baborský, Káňa, ale i Vaculík jsou šašky nejen pro novináře a zástupce automobilek, nýbrž i pro veřejnost.
Byla by mi hanba psát takovéto články. ;-\ :-!
Byla by mi hanba psát takovéto články. ;-\ :-!
>😒] >😒] >😒]