Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Škodovky budou ještě více „Simply clever“: Odemykat je bude možné z mobilního telefonu

34 komentářů

wladyk
...dokonce i z cizího.
lordlord
kdyby radši nebylo hrdlo od nádržky ostřikovačů za tyčí držící otevřenou kapotu....
gil54
... aby psal Čech nebo alespoň Slovák a ne Uzbek s Tatarstáncem. 8-s :no😒br />
Odemykat je bude možná z mobilního telefonu.
Anonym
>😁 :yes:
cendakocour
Protože titulek měl být .... Odemykat je bude možná možné z mobilního telefonu. :-!
gil54
Sorry, ale ten tvůj rozbor má stejnou vypovídací hodnotu, jako když někdo stojí nad šavlí a podle množství hrášku a mrkvičky tipuje poslední jídlo blijícího. 😄
_Karel_
>😁
Anonym
že to není moc "Simply"
Podělanej Car net.
Apple Car Play nebo co jim nejde.
Registrace, aktualizace, účty, sledování

To není SIMPLY!
norday
Jestli můžete, řekněte mi jednu jedinou reálnou situaci, kdy by se mi to mohlo hodit.
Dixik2
Ono to bude líp využitelná s digitálním klíčem,kdy s sebou nebudeš muset tahat klíček.
Tam to funguje přes NFC a mobil jenom přiložíš ke klice auta.

Udajně my ho měla mít Octavia IV.
Reco
Cize vytiahnut telefon a prilozit ku klucke, schovat telefon a nastupit? Ci otocit sa k dveram zadkom poobtierat sa a mozem nastupit? To mi ako vyhoda oproti aktualnemu keyless vobec nepride, skor krok vzad.
_Karel_
To sice může pro někoho být bonusem - nemuset tahat klíček, ale jen pokud to půjde s mobilem i nastartovat.
A i tak - málokdo má dnes na dveřích do domu čtečku otisku prstů, tudíž 99% populace stejně u sebe nosí klíče. A jestli na svazku klíčů mám i ten od auta.....
Zatím mě nějaká výhoda nenapadá.
Mig_35
Pokud to bude možné odemykat z chytrých hodinek, které budou vodotěsné a budu s nimi smět do bazénu, potom budu nejšťastnější člověk na světě... a nebudu si muset vybírat koupaliště, kde nabízejí trezor - a zároveň ta služba není rozebraná hodinu po otevření plovárny...
Dixik2
U hodinek nevím,ale musíš mít apku a digitální klíč.
Tady je obrázek,jak se přikládá mobil ke klice😒br />
[odkaz]
_Karel_
Nebo si pořiď Toyotu a máš po starostech s trezorem. Kdo by ji kradl? >😒]
Hammunasakra
Jj další plus [odkaz] :yes: 😉

Tahle pitomost Škodovky je fakt o ničem [odkaz] možná i nebezpečná
Současnej ideál je odemykání těch Toyot který se nekradou a dalších = klíč máš v tašce saku nebo kdekoli = a zamykáš odemykáš jen dotykem. Zatim bych nic dalšího nevymejšlel
Anonym
Kojoty se nekradou, ani když sou vodemčený... >😁
Hammunasakra
Ježiš to bylo tak originální a vtipný :yes: >😁

A nikdo to už skoro 2 hodiny nenapsal >😒]
car
No jo,Toyoty se zde nekradou..a tak to je dobře nebo špatně..?U Renaultu je (mám) bezklíčkový odemykání,zamykání,startování i bez telefonu..ale jo,na to že to je škodofka,tak super pokrok..😉
_Karel_
To snad dnes umí všichni, ne?
car
Jo,dnes jo..
Hammunasakra
To jo ale Renault byl kdysi průkopník karet místo klíčů
Hammunasakra
No jednoznačně dobře = viz já 20:07 😉
Dixik2
To parkování mobilem by právě měla umět i O IV.
Hammunasakra
Bohužel jen v tzv. škodaverzi [odkaz] narozdíl od konkurence neumí sáhnout na kole = popojede rovně

No to má alespoň nějakej smysl = u toho odemykání = bych zatim další blbosti nevymejšlel. Stávající už docela rozšířený řešení = funguje perfektně
Dixik2
Jde zatím objednat do Karoqu,Kodiaqu a Octavie.Tu jste v článku nezmínili.
holden2
cely menicko na svem samsungu SGH U800 a zadnou appku na odemykani schade sem nenasel. asi je mi tento vykrik techniky zapovezen
car
Neboj..o nic nepřijdeš..
Stejsn
do kufru k rezervě a co nevidím? Simply hever! 8-s
peterle
A to predhrievanie bez nezávislého kúrenia... vždy radíte, že motor nezohrievať na mieste, ale hneď vyraziť.
Maimus
nezdá se mě, že by šlo ovládat přes aplikaci topení a větrání i bez přídavného topení, jak se píše v článku. To by aplikace musela umožňovat dálkové nastartování vozu a o tom silně pochybuju....jinak by to bylo super, kdyby to šlo.
Honziik89
Přijde mi to jako další s prominutím blbý výmysl od škodovky. K čemu odemykání přes appku, když tu máme už x let staré motorizace.Kdyby se raději škodovka zaměřila na to. Díky, ale o žádné podobné výmysli od škodovky nemám zájem.
Ozzman
Jaké staré motorizace ? Nové litrové TSI >😁 1.5 TSI... >😁 Paráda ne?
tomasandrysek
ty budou tak simply clever, že budou vědět ,kdy jste do auta vlezli, kudy se pohybujete atp atp, takže velký bratr vás bude vidět >😁 tímhle se mi jen potvrdilo, že škodovku fakt ne