Ekonomika
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeOmlazená Škoda Fabia z opačných konců ceníku: Jak vypadá holátko vedle plné palby?
41 komentářů
_Karel_
Hlavně oceňuju tu kosu na usekávání nohou nad kotníky.
Vekacik
Za tu cenu mám Mazdu 3 s atmo 2.0 v revolution výbavě a to je svezení úplně o něčem jiném než ta Fabia... takhle vybavené auto nemá racionálně vůbec smysl v této kategorii.
Ale samozřejmě na druhou stranu se v dnešní době poskytují kdejaké slevy, takže reálně by cenovka mohla být i o 60-70tisic níže
Ale samozřejmě na druhou stranu se v dnešní době poskytují kdejaké slevy, takže reálně by cenovka mohla být i o 60-70tisic níže
Treba v pruznosti je lepsši ta Fabia.
Sorry, ale srovnávat čistě teoreticky nejdražší auto, co si naskládám v konfigurátoru se standardní ceníkovou nabídkou, asi uznáte sám, že nemá smysl.
Pokud budu chtít nejsilnější motor ve Fabii v manuálu, tak začínám na 331tKč. M3 G120 - 458tKč. A aby to svezení bylo úplně o něčem jiném, tak musíte jít do G165 (558tKč), protože silnější TSi a slabší dvoulitr pojedou v reálu zhruba stejně.
A pokud chci automat, tak Fabia začíná na 361tKč, M3 G120 na 545tKč.
Za mne tedy sakra rozdíl ve všech případech.
Pokud budu chtít nejsilnější motor ve Fabii v manuálu, tak začínám na 331tKč. M3 G120 - 458tKč. A aby to svezení bylo úplně o něčem jiném, tak musíte jít do G165 (558tKč), protože silnější TSi a slabší dvoulitr pojedou v reálu zhruba stejně.
A pokud chci automat, tak Fabia začíná na 361tKč, M3 G120 na 545tKč.
Za mne tedy sakra rozdíl ve všech případech.
Columbo
Okurková sezóna jako vyšitá, v plném proudu 😄
Co jsem ale chtěl říct, není to taková tragédie vizuálně ten rozdíl. Zvenku teda. Kde jsou časy Fabie Junior...
Co jsem ale chtěl říct, není to taková tragédie vizuálně ten rozdíl. Zvenku teda. Kde jsou časy Fabie Junior...
ro80
Tato kategorie mini vozů jenom v základu. Z vnějšku to nikdo nepozná a
službu to udělá stejnou. A při následném prodeji tolik neprodělám.
službu to udělá stejnou. A při následném prodeji tolik neprodělám.
webpaja
...okurková akce s nulovou vypovídací hodnotou se hřeje jako nejdůležitější článek na ACZ a třeba včerejší cenové srovnání Santa Fe spadlo pod daleko starší články.
Hoši, vy a Vošický si ve způsobech nemáte občas co vyčítat :-!
Hoši, vy a Vošický si ve způsobech nemáte občas co vyčítat :-!
traveldrive
To už grafik trochu prehnal, nie? Fakt má Fabka v základe balóny, ktoré vyplnia prakticky celé výrezy blatníkov až po okraj? A fakt má v plnej paľbe kolesá, ktoré sa tam vlastne ani nevojdú?
Nevyzerá to v Active skôr nejak takto? [odkaz]
[odkaz]
A MonteCarlo takto: [odkaz]
Nevyzerá to v Active skôr nejak takto? [odkaz]
[odkaz]
A MonteCarlo takto: [odkaz]
dominikferstel
holátko za 300 tisíc? To je trochu přehnané ne? Dát za fabii s litrovým motorem víc jak 1/4 mega by se mi moc nechtělo >😁
RS
Já vidím výsledek srovnání poměrně pozitivně, že se Fabia většiny neduhů až trapností zbavila, a i v naprostém základu je to výbavou zcela dostačující vůz.
Trošku problém bych měl s barvou, že není větší výběr "zdarma" a jelikož kola dělají auto, tak bych nepřekousl 15" plech. Ke zbytku ale nemůže být výhrad. :yes:
Trošku problém bych měl s barvou, že není větší výběr "zdarma" a jelikož kola dělají auto, tak bych nepřekousl 15" plech. Ke zbytku ale nemůže být výhrad. :yes:
Bobanus
Nebudu se tu emočně vyžvaňovat, jen sepíšu, co vám poví mnozí na Škoda Fóru 😄
- Jen tvrdé plasty v interiéru
- Vzadu žalostně málo místa, konkurence je lepší
- Stále se montuje problémový kompresor klimatizace SANDEN
- Silně poddimenzovaná spojka, Fábie a Rapid 1.0 TSI s vozíkem je cesta do servisu.
- Motor 1.0 TSI není špatný, ale není tak tichý jako 1.2 TSI a při častých rozjezdech už je to trápení spojky i řidiče
- Základní motor 1.0 MPI není tak kultivovaný jako 1.2 4-válec od Clia, není tak pružný jako 1.2 VTI od PSA a už vůbec nemá na japonský motor v Suzuki Swift 1.2 DualJet. To platí i pro 1.1TiVCT od Fiesty. Tak nevím no 😄
> sečteno český Honza zase na to škočí, tak jako Babišovi a Zemanovi na špek >😁
- Jen tvrdé plasty v interiéru
- Vzadu žalostně málo místa, konkurence je lepší
- Stále se montuje problémový kompresor klimatizace SANDEN
- Silně poddimenzovaná spojka, Fábie a Rapid 1.0 TSI s vozíkem je cesta do servisu.
- Motor 1.0 TSI není špatný, ale není tak tichý jako 1.2 TSI a při častých rozjezdech už je to trápení spojky i řidiče
- Základní motor 1.0 MPI není tak kultivovaný jako 1.2 4-válec od Clia, není tak pružný jako 1.2 VTI od PSA a už vůbec nemá na japonský motor v Suzuki Swift 1.2 DualJet. To platí i pro 1.1TiVCT od Fiesty. Tak nevím no 😄
> sečteno český Honza zase na to škočí, tak jako Babišovi a Zemanovi na špek >😁
Z části souhlas. Ale nejsem si jistý, kolik konkurentů kromě Pola a Ibizy je vzadu výrazně prostornější.
Spojka (určitě v Rapidu, ve Fabii nevím) trpěla konstrukční vadou, kvůli které do ní pronikal olej, takže se měnila na záruku.
A Clio 1.2 se už nedělá. Dávají tam jakési podladěné TCe.
Spojka (určitě v Rapidu, ve Fabii nevím) trpěla konstrukční vadou, kvůli které do ní pronikal olej, takže se měnila na záruku.
A Clio 1.2 se už nedělá. Dávají tam jakési podladěné TCe.
Bobanus tady napsal poměrně exaktní vyjádření k některým neduhům. Nechápu, jak je možný, že zase vyleze z hlubin nějakej pepik a zeptá se jestli tvůj favorit má místo na zadních sedačkách >😁 >😁
To je asi jako, když se škádlíme s kolegy, jejichž 1,6TDi má kufr 650ltr. Moje 530i má o 200ltr méně, a teď babo raď, co je lepší auto >😁.
Ne každej se zajímá o litry vzduchu. A ne každej jezdí na kole v buzi oblečku.
[odkaz]
To je asi jako, když se škádlíme s kolegy, jejichž 1,6TDi má kufr 650ltr. Moje 530i má o 200ltr méně, a teď babo raď, co je lepší auto >😁.
Ne každej se zajímá o litry vzduchu. A ne každej jezdí na kole v buzi oblečku.
[odkaz]
Nerozumím. Reaguji na větu, že konkurence je lepší. Prostornost interiéru mi nepřijde jako zanedbatelný aspekt. A už vůbec nevím, jak to souvisí s buzi oblečky.
Kupovat si základní motorizaci na tahání vozílku? Za to fakt to auto nemůže.
To je tak na příležitostné převezení vozíku o pár km.
Asi i proto má Rapid 1,0 povolené celkové hmotnosti 580kg (tak zhruba 250kg nákladu) nebržděný a 1000kg bržděný.
To je tak na příležitostné převezení vozíku o pár km.
Asi i proto má Rapid 1,0 povolené celkové hmotnosti 580kg (tak zhruba 250kg nákladu) nebržděný a 1000kg bržděný.
traveldrive
...prečo tento článok o ničom svieti na prvej strane už piaty deň. Už dávno nikto nediskutuje, pretože nie je o čom.
To preto, že je o škodovke?
To preto, že je o škodovke?
protože se snaží škodovka o reklamu na prodej, určitě do toho narvali ty chytré aplikace, aby vás auto sledovalo co zrovna děláte, když řídíte...
Já bych určitě hledal něco jiného než litrový tříhrnek 😉