Novinky

Zpět na článek

Auta na náplavce 2018: Škodovka přiveze Vision X i jednu historickou raritu

18 komentářů

Anonym
Už je to tady zas.
Akce pro akci.
Úchvatná výstavka aut, která stojí před každým nákupákem
Do toho supermoderátor Machala a za mrzký peníz šaškující komedianti.
Co na tom, že je to ubohý, tečou tam prachy a hlavně že se dostaneme k lizu!

A nakonec se dozvíme, že některé novinky byly na této trapnoakci představeny dřív, než ve Frankfurtu.
Tohle napsal osobně Machala o loni v květnu světově představené A8.
Nečekaně až potom byla později ve Fr. než na náplavce, protže Fr. je o pár týdnů později. Je to hotový zázrak, asi jako že středeční zprávy jsou o den dřív, než čtvrteční.

:-! :-! :-!
Bubáq
Přestože s Vámi často souhlasím, tentokrát nikoliv. Ano, máte pravdu v tom, že je to akce pro akci, ale to neznamená, že by měla být na takovémto základě zrušena. Ani já nejsem optimista a domnívám se- na základě předchozích zkušeností s jinými akcemi podobného druhu- že vystavovatelé brzy přijdou na to, že se účast vůbec nevyplatí, a akce pomalu umře.
Nicméně si dovolím předpokládat, že core Vašeho příspěvku není akce samotná, nýbrž její publicita před, v jejím průběhu a po akci. Ale to je už jiný problém. Aby se nalezlo alespoň několik lokálních prodejců, kteří věnují nějaký ten peníz a čas svých zaměstnanců na účast, propagace musí být. To je přeci logické. A že je to propagace často hloupá, na to už jsme si jaksi zvykli. Kritika bohužel nedosáhne toho, aby se články o akci a údaje o ní přetvořily do stravitelné a objektivnější podoby. Bohužel...
Anonym
:yes:
Střízliví a rozumný názor.
Vystihující.
:yes: :yes: :yes:
Zetti
Asi pujdu proti proudu, ale na vystavu se tesim. Davejte palce, je to anonymni
Anonym
No to víš, bude to paráda!
Uvidíš tam spoustu aut dřív, než ve Frankfurtu!
Kdybys nemohl vydržet, jdi se pokochat na parkoviště k Tescu. je to to samý.
Pokud teda nemusíš vidět Dejdara nebo jako vloni strašně vtipnýho Kluse.
[odkaz]
Tohle chceš?
Jseš tvrdej chlap.
Zetti
Jdu po konkretnim aute, teoreticky je mozne ze se tam predprodukcni verze objevi.
Anonym
Aha.
No teoreticky jo. Ale neobjeví 😄
Co by tě zajímalo za auto?
Jinak zajsi někdy do Bohnic (teď ale nreju, myslím akci "Legendy") nebo do Slavkova na veterány. Jestli chceš zážitek.
Zetti
Legendy se prestehovaly na vystaviste, jestli to nevis. A podruhe mi tam nikdo nedostane i kdyz vstupne neplatim. Maji FB koukni na recenze.
Anonym
Já FB nemám. 8-s
Zetti
Ja jo, potrebuju ho k praci. Kazdy kdo spravuje SEOfriendly webovky by mel mit FB a TW
Emel
Taky u Tesca lidem do těch aut lezeš? 😄

Já se přidám do protiproudu - je to moc pěkné místo, vstupné zdarma, snadno dostupné, zajímavých aut bylo loni dost... pro lidi z Prahy a okolí je to podle mě super.

Masírku SM a Vision X přežiju a na Dejdara se nakonec koukat nemusím (ačkoli Dejdar i Klus patří spíš k mým oblíbeným celebritám).
Anonym
Ok.
No, hlavně, že je to zadarmo.
Nelezu jim do aut.
Co mě zajímají, znám.
Co mě nezajímají - mě nezajímají.
Co mě zajímají a neznám - na náplavce fakt nebudou.
Nebo že by...
Divo...😊 ???
holden2
do kolika z nich te tam pustili?
_Karel_
Z tvého odkazu: "Martin Machala se také v rozhovoru ptal, co Klus říká na náhlou změnu počasí"
Jak to jen okomentovat......
Anonym
Jak jako anonymní? Jmenuješ sePan Přizdisráč?
Co to má s tím co dělat?
Jaký palce?
Proč?
A proč, protože je to anonymní?
Máš pocit, že kdyby to bylo pod jménem, půjdou po tobě? Kdo?
KGB? Inkvizice? Mimozemšťani? Ilumináti?
Je ti dobře?
Zetti
Soukroma anketa ***. Do ted si mi prisel vcelku fundovanej a normalni, ale ted se chovas jako magor. Hlasovani je anonymni, nehrozi ze nejakej blb ala fostek bude nekomu nadavat za jinej nazor.
Anonym
Já ti nenadávám. Zato ty mě tituluješ "***m", "blbem" a "magorem".
Magor možná, ale dement?

Ale aspoň fundovanej.
Nečerti se hned.
Praskne ti žilka.
Nebo celá palice!
wakantanka
Dalsi nekonecny serial o ......no o nicom. 😄