Novinky
Navtech
0
Ježííšíí, to tam zase bude GTI vybírat ty autíčka půl hodiny, nakonec si je odnese v baťohu s logem Shell a já tam budu stát, jako *** s rádiovkou Chevron a nebudu moct zaplatit! >😁 >😁
skejpa
0
:yes: :yes: :yes: >😁
Navtech
0
Se nesměj, sám si o to koledoval! >😁 >😁
GTI
0
>😁 hele... jestli budeš stát za mnou, nakonec se přidáš a budem ta autíčka vybírat spolu. Už mám 4. Tato edice má parádičku - autentický zvuk za jízdy. Velmi povedené 😉
Navtech
0
OK, tak já tam začnu jezdit. Pak si dáme závody v obejváku na koberci! >😁 >😁
0
Já dělám zvuk pysky, to je zadara >😁 PS: 😉
Sám jsem věrný zákazník Shellu, ale způsob výměny starých karet za nové, který proběhl letos na jaře až létě, mne silně naštval. Po dobu 3 měsíců od data kdy prý začali rozesílat nové karty, mi nenačetli ani jeden bod za tankování a i přes ujištění že mi připíšou průměrně čerpané body, načetli mi za 3 měsíce 100 bodů - to odpovídá v podstatě 1 tankování V-poweru, zatímco já běžně tankuji cca za 1000 - 1500 litrů měsíčně.
Jsou to podle mně zloději, na mé reklamace mi neodpověděli, na klientské lince se přes plechové automatické sekretářky nikam nedostanete, na mail neodpověděli také....
Je vidět že Shell si svých zákazníků fakt váží :no: 8-s
Jsou to podle mně zloději, na mé reklamace mi neodpověděli, na klientské lince se přes plechové automatické sekretářky nikam nedostanete, na mail neodpověděli také....
Je vidět že Shell si svých zákazníků fakt váží :no: 8-s