Ekonomika
Přihlásit pro přidání komentáře
chytrak1
5
Zajímavý je jak si to v PSA rozdělili. Citroen má hnusný exterier a ok Interiér, peugeot k vyloženě hezkému exteriéru dodal nesmyslnou plubku s přístroji nad volantem. Asi aby lidi měly důvod koupit si Opel. I když ani ten z venku není žádná nádhera, asi aby těch zákazníků k němu nepřešlo moc.
car
2
No teda..takže takhle to je..no nejsu tak Chytrej 😉
Blue Sun
2
Přesně... a my hloupí se budeme těšit z dalšího růstu Peugeotu a Citroënu. 😄
chytrak1
A má to stejně dementně řešený c-sloupek jako předchůdce, kde v úrovni ramen byla v interiéru boule od mechanizmu dveří, která neskutečně tlačila do ramne tím pádem to vzadu to bylo tak maximálně pro děti?
To aj mna napadlo, ale co som pozeral fotky pri predstaveni, tak by to uz malo byt lepsie v tomto smere.
Myslíte ve druhé nebo v třetí řadě? Ve druhé jsem si toho nevšiml a v autě, ve kterém jsem jezdil třetí nebyla.
Mě spíše štvalo, že ve druhé řadě byly okna pouze na mikrovětrání. A ne obyčejná stahovačka. Když člověk sedl do auta v létě, tak potřeboval pořádně vyvětrat a nic 8-s
O dalších problémech Berlinga už ani nemluvím.
Mě spíše štvalo, že ve druhé řadě byly okna pouze na mikrovětrání. A ne obyčejná stahovačka. Když člověk sedl do auta v létě, tak potřeboval pořádně vyvětrat a nic 8-s
O dalších problémech Berlinga už ani nemluvím.
druhá řada. V podstatě K.O. při rozohodování, byla defacto nepoužitelná. To větrání chápu. Jsou tam šoupačky, atam se kličky nevejdou. A elektrika je u nich hodně drahá.
Pritom napr. Kangoo to v ponuke má, naviac pomaly končí a čaká sa na nástupcu. Ja mám el. sťahovanie okná na všetkých štyroch dverách tiež, a beriem to tak nejak ako samozrejmosť...
Kamos co ho ma si to tiez nevsimol, lebo vzadu nikdy nesedel a jeho zene to neprekaza. 😄 Mna ta hrca udrela do ramena hned a to nie som nejaky nadrozmerny 😄
Ada je zase tady
nemohlo být na tom předku těch světýlek ještě více? Případně ještě nějaká tykadla? >😒]
Dixik2
Už v ceníku je sleva 110 000 Kč. :yes😒br />
Na letošním Citroen E😜erience bude na jízdy. :yes:
Na letošním Citroen E😜erience bude na jízdy. :yes:
Blue Sun
takových cenách trochu pozbývá smyslu kupovat Rifter. Výbava a motory shodné, ale cena o třicet tisíc vyšší. Kdyby Peugeot za tu cenu nabídl něco navíc, neřeknu nic, ale takhle...
No predsa za tych 30 dostanes navyse i-cockpit >😁
To jsi docela netrefil. Mně se i-cockpit líbí a vyhovuje mi. Jenže třicet tisíc navíc nestojí, to neberu.
U Riftera je navic opastování kolem kol a na spodní části dveří - a to berlingo nema. Pak jsou tam jinak udelany strešní nosiče a Riter má v základu i ten středový panel a výdechy klimy do druhé řady.